- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.781
Kuzum insallh bisi olmaz kaç haftalık suan benimde olmuştu ve bisi olmadi eğer kanama devam etmiyorsa bebeğin için strest yapma faydasi olmuyor bende strest yapmistim ama yerlesme kanamasi olabilir sen uzulme ve yat dinlen doktora basvur tehlike olmasin yorma kendini canım icini ferah tutPembemsi bi kanamam oldu korkuyorum bişe olacak diye bebeğimeçok sinirliyim bugunlerde stresim tavan o yuzden oldu diye kendimi sucluorum
Pazartesi dicem demedim bisi sade ilk midem bulaniyor dedim ilac verdi ama fayda yok
Tamam oynayalim ozaman herkes istiyorsaDogruluk cesaretlik güzel oluyor mesela ben birine bisi dicen cevapliycak oda siradakine sırayla eglenceli mesela toplum icinde utanç verici hikayen gibi doğruluk
Inşallah öle olur canım umarım bisi olmaz hayırlısı ileMide bulantısı için pek birşey yapamıyorlar canım en fazla serum verir. İlk ayların normal kilo vermen, 3. Buçuk falan olunca rahatlarsın inşallah
Doktora gittin mi canim ? Stresten uzak durmalisin inşallah birsey yoktur canım merak etme pembe bi kanama önemli birsey yoktür bence.Pembemsi bi kanamam oldu korkuyorum bişe olacak diye bebeğimeçok sinirliyim bugunlerde stresim tavan o yuzden oldu diye kendimi sucluorum
Sen baslat canmKızlar oyun oynayalım moreli yüksek tutalim
Haydi basla bakalimmmKızlar oyun oynayalım moreli yüksek tutalim
Ilk sorum sana soran kisi etiket yapsinSen baslat canm
İnşallah tatlım üzülme hamilelikte hep bi endişe olur zaten :)Inşallah öle olur canım umarım bisi olmaz hayırlısı ile
DogrulukEsseteacher dogruluk mu cesaretmi cesaret diyince de korkmayin topik ici olsun foto ifşa edici şeyler olmasın başlattım
Kocanin en sevmediği yönü?Dogruluk
:)
Dogruluk olsun bakalim
Ailemi secerdimAilem evlenmene karsi ciksa ya biz ya o dese hangisini secerdin?
Doğruluk diye gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?