- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.741
Kizlar bdv da baba evine dönen üyeyi okudunuz mu? Biri muneye yazmis 2 cümle icin hep yeni konu aciyor diye.. sizce kapatilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki izlemez :)))
Erkeklere mac de yaninda giybet etsen bile duymazlar
Tsk ederim basim dönüyor ve agriyor biraz yoksa iyim yani sen nasilsin?Merhaba canım nasılsın?
Iyi geceler hosgeldinn
Evet okudum bende kapatirlar gibime geliyorKizlar bdv da baba evine dönen üyeyi okudunuz mu? Biri muneye yazmis 2 cümle icin hep yeni konu aciyor diye.. sizce kapatilir mi?
Okidum gibi kapatılmaz bence ama yorumlar dozu aşarsa kapatilir:)Kizlar bdv da baba evine dönen üyeyi okudunuz mu? Biri muneye yazmis 2 cümle icin hep yeni konu aciyor diye.. sizce kapatilir mi?
Ne güzel sanslisin :)Bizimki izlemez :)))
Ama skinti şaban hergün ayni flimlerNe güzel sanslisin :)
Benimkide bisey nlatmaya basladi maci izlemekten sonuna gelemedi bile
Evet okudum bende kapatirlar gibime geliyor
Okidum gibi kapatılmaz bence ama yorumlar dozu aşarsa kapatilir:)
Off bizimkide ne tvde kacirir ne staddakini benide sürukluyor bjk maclarina ben fenerbahceliyim arada uzulmiyim diye onada goturuyoNe güzel sanslisin :)
Benimkide bisey nlatmaya basladi maci izlemekten sonuna gelemedi bile
Şükür canım şimdilik bi sıkıntı yok pazartesi kalp atışı için gitcem heyecan var sen nasılsın napiyon bakalimHoşbuldum canım nasılsın nasil gidiyor gebelik?
Evet ya tvyi acasim gelmiyor hep ayni seyler dedigin gibiAma skinti şaban hergün ayni flimler
ITsk ederim basim dönüyor ve agriyor biraz yoksa iyim yani sen nasilsin?
Off bizimkide ne tvde kacirir ne staddakini benide sürukluyor bjk maclarina ben fenerbahceliyim arada uzulmiyim diye onada goturuyo
ITsk ederim basim dönüyor ve agriyor biraz yoksa iyim yani sen nasilsin?
Fanatik desene iyi yine götürüyor benimki götürmezdi benim tuttugum takimin maclarinaOff bizimkide ne tvde kacirir ne staddakini benide sürukluyor bjk maclarina ben fenerbahceliyim arada uzulmiyim diye onada goturuyo
Bende bi bilsemmmGeçmiş olsun neden agriyor acaba? İyiyim hamd olsun bende ❤
I
Iyi olur benceKızlar toplu konuşmak için bir soru üzerinde bulalim ki herkes esit muhabbet birbiriyle ilgilensin:)) sizce