- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.761
Dusunelim bi: )Iyi olur bence
Aynen söyleyim hiç bisi yiyemiyom inan aynada yüzüme bakiyom yeni yeni toparlaniyordum 57 kilo almistim hamile öğrendiğimde ondan sonra 48 falan düştüm yuzum çökmüş
Televizyon izliyorum eşim yok onu bekliyorum çalışıyor halaŞükür canım şimdilik bi sıkıntı yok pazartesi kalp atışı için gitcem heyecan var sen nasılsın napiyon bakalim
Sen diger arkadaslari daha iyi tanirsinDusunelim bi: )
Pazartesi dicem demedim bisi sade ilk midem bulaniyor dedim ilac verdi ama fayda yokÇok zayıflamışsın canım. Doktor ne diyor ?
Geldim balım.Moralim bozuk amaminnakhatun01 gel kuzm
Oyun oynardik dogruluk cesaretlik sonra güzel konular bulurduk espiri herşey sohbet ederdik iyi olurdu skintisi olan paylasirdi yemek alışveriş cart curt:)))Sen diger arkadaslari daha iyi tanirsin
Ilgi alaniniz ne ?
Kızlar toplu konuşmak için bir soru üzerinde bulalim ki herkes esit muhabbet birbiriyle ilgilensin:)) sizce
Pazartesi dicem demedim bisi sade ilk midem bulaniyor dedim ilac verdi ama fayda yok
Aynen biri birsey dendiğinde o konuda konuşup cevap vermek:)Bence iyi olur :)
Doğruluk cesaret güzel sankiOyun oynardik dogruluk cesaretlik sonra güzel konular bulurduk espiri herşey sohbet ederdik iyi olurdu skintisi olan paylasirdi yemek alışveriş cart curt:)))
Aaa hayir olsun: (Geldim balım.Moralim bozuk ama
Hayir olsun?Geldim balım.Moralim bozuk ama
Ayy ne güzel eglenceliOyun oynardik dogruluk cesaretlik sonra güzel konular bulurduk espiri herşey sohbet ederdik iyi olurdu skintisi olan paylasirdi yemek alışveriş cart curt:)))
Pembemsi bi kanamam oldu korkuyorum bişe olacak diye bebeğimeAaa hayir olsun: (
Cokkk gecmiss olsunn inss yoktur bisey ferah tuy yureginiPembemsi bi kanamam oldu korkuyorum bişe olacak diye bebeğimeçok sinirliyim bugunlerde stresim tavan o yuzden oldu diye kendimi sucluorum
Gecmis olsun cnm. Stresden olmustur bence ama moralini bozma hersey yolundadirPembemsi bi kanamam oldu korkuyorum bişe olacak diye bebeğimeçok sinirliyim bugunlerde stresim tavan o yuzden oldu diye kendimi sucluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?