- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.661
Uyumusum biraZ şükür ıyiyim yemek yapmaya başladım sen nasılsın canımHoşbulduk canım nasılsın
Allah bagislasin inss... tam zor zamanlari sanada hem sabir hem koly geldin cnm
Uyumusum biraZ şükür ıyiyim yemek yapmaya başladım sen nasılsın canım
Napiyon nasılsın canımHemde ne znoer uyku yok iş yapmak zaten imkansiz
Bulanti devam canım eskisi gibi değil yat kalk öle kuzm sen napionCanım sen nasılsın bebiş nasıl ? Bulantilarin ne durumda
Hiç bişey yapamıyorum çocuktan uykusuzum bi .. yerde yığılıp kalicamNapiyon nasılsın canım
Allah sabir versin zor oluyordur 5 6 aylık rahat düşüyorsa bideHiç bişey yapamıyorum çocuktan uykusuzum bi .. yerde yığılıp kalicam(
Kusura bakmayın canım çok sık giremiyorum ;( aktif değilim çocuk olsun sende aynı benim durmumda Olcan ama inşallah uslu olur benimki iyice felaketlesyorBulanti devam canım eskisi gibi değil yat kalk öle kuzm sen napion
Kolay gelsin ellerine sağlıkBen kurufasulye koydum şimdi pilav corba yapacam uyumusum biraz
Olsun canım arada merak edip sesleniyom insallh uslu olur:))Kusura bakmayın canım çok sık giremiyorum ;( aktif değilim çocuk olsun sende aynı benim durmumda Olcan ama inşallah uslu olur benimki iyice felaketlesyor
Sağol canim naptin bakalimKolay gelsin ellerine sağlık
Etiketler beni böyle arada giriyorum iyi oluyor :) azcik kafam dağılıyor gece gidiyodum benim kız geceleri daha fena oluyo oda yok artıkOlsun canım arada merak edip sesleniyom insallh uslu olur:))
Anladım canım sabır versin ne yemek yaptin bakalımEtiketler beni böyle arada giriyorum iyi oluyor :) azcik kafam dağılıyor gece gidiyodum benim kız geceleri daha fena oluyo oda yok artık
Mercimek çorbası bulgur et sote salata :) sen ne yemek yaptın birde tatlı yapicam sakızlı muhallebi çok canım istediAnladım canım sabır versin ne yemek yaptin bakalım
Bende istedi: )) cekmezdi ama acıktım ben kurufasulye mercimek düşünüyorum pilavMercimek çorbası bulgur et sote salata :) sen ne yemek yaptın birde tatlı yapicam sakızlı muhallebi çok canım istedi
Mercimek çorbası yapıyorum şu anSağol canim naptin bakalim
:)) ben yaptım yemekleri uzandım şimdi mercimegi kapattim :)Mercimek çorbası yapıyorum şu an
:)) ben yaptım yemekleri uzandım şimdi mercimegi kapattim :)
Afiyet olsun icmesen iyiydi ben eşim içerken nefes daraliyor artıkPişiyor bende bir sıgara keyfi yapıcam şu an
Keyfi içiyorum vallah canım rahatlatıyor beniAfiyet olsun icmesen iyiydi ben eşim içerken nefes daraliyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?