- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.621
Beklerim.canim.bahcelievlerdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sıcak simitsinir taze cökelek çekti çekmezdi ama açlıktanBenim canim bugün degisik bisey yemek istiyor da ne oldugunu bilmiyorum
Bakiyormusun cat kapi gelmisim ben geeellldiiikmmmm diyeBeklerim.canim.bahcelievlerdeyim
Oh mis gibi cayla iyi giderdi ha. Yakinlarda firin varsa git al.Bende sıcak simitsinir taze cökelek çekti çekmezdi ama açlıktan
Bizim hotel sirkeci de, mahmutpasaya gideriz orada bulamazsak bakirköye ugrayabiliriz... kafa nereye biz oraya insallah 1 günde hemen buluruz da diger günler gezerizHiccc sorun degill canmmm evdeyim.nasilsa siz netarafa geliceksiniz.alisverise
Bakirkyde kesin bulursun zaten canm.her model var orda geri. Kalan gunlerdede gezersinizBizim hotel sirkeci de, mahmutpasaya gideriz orada bulamazsak bakirköye ugrayabiliriz... kafa nereye biz oraya insallah 1 günde hemen buluruz da diger günler gezeriz
Aynen bizde öyle yapmayi düsünüyoruz da bakalim ben cok kararsizimBakirkyde kesin bulursun zaten canm.her model var orda geri. Kalan gunlerdede gezersiniz
Himmm ozaman uzayabilirAynen bizde öyle yapmayi düsünüyoruz da bakalim ben cok kararsizim
Ben yeyip kusacam diye yapamiyom domates dogradim yiycemOh mis gibi cayla iyi giderdi ha. Yakinlarda firin varsa git al.
Bende üseniyorum mutfaga gidip kendime kahvalti tabagi hazirlamaya (aslinda okadar da ac degilim ama bende anlamadim)
Sade domates mi yicen?? Yaninda bisey daha atistirsaydinBen yeyip kusacam diye yapamiyom domates dogradim yiycem
Sade domates yedim ötekiler bulandiriyo buda öle tuzlayip yedimSade domates mi yicen?? Yaninda bisey daha atistirsaydin
Bende simdi kalkip hazirlicam
Sağol canım sanada afiyet olsunBende kalkayik.bare gec oldu artik afiyey olsun kizlarrr
Öyle yapıcam teşekkür ederim canımSen cevreni boşver kimse anlamaz senin içindeki firtibani aklindaki dusunceni nezaman haziran ozaman senin seçim ama tedavini gor iyi bir uzman iyisin şöyle böyle derse sende biraz iyi olduğunda erteleme hamileligindede kontrolleri yap hep
Inşallah canım duyarız bu yıl haberiniÖyle yapıcam teşekkür ederim canım
Günaydın canım bende bulasik çamaşır copleri ay yatağa girdim hemen sonra 5 gibi yemek yap :)Günaydın kızlar
Gerçi saat 12 buçuk oldu burda. Haala yataktayım. Tatilin tadını çıkarıyorum
Kahvaltı yapıcam şimdiGünaydın canım bende bulasik çamaşır copleri ay yatağa girdim hemen sonra 5 gibi yemek yap :)
Aynen öle benimde genel temizlik duruyor ortalik topluyom bi dip köşe yapılsa güzel olurdu iyi olunca yaparım artık yinede bitmiyor iş ne yemek yapacan canımKahvaltı yapıcam şimdi
Ondan sonra dizi izlerim. Çamaşırları toplar. Evi süpürür akşam yemeğine geçerim. Hiç bitmiyor vallah hiç iş iş iş