- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.701
Gıybet konusu yokmu yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulalim hemenGıybet konusu yokmu yaa
Hosgeldinn sefa getirdinnKızlarrrrr
Hosbulduk poncigimm adami uyuttum kendim uyumadimmHosgeldinn sefa getirdinn
Bisi olmaz bisi yiyemedim yine çorba ictim oda mahvatti baska da bisi yiyemiyom midem ağrıdı hiç bsi yok gözümdeKız unuttum hamile olduğunu patavatsız gibi söyledim
Hahaha iyi yapmisin benimkide ise gitti bende koltuga uzandim öyleHosbulduk poncigimm adami uyuttum kendim uyumadimm
Acliktan bayilma sakin cnm yaBisi olmaz bisi yiyemedim yine çorba ictim oda mahvatti baska da bisi yiyemiyom midem ağrıdı hiç bsi yok gözümde
Bende bilmiyorum günlük su ihtiyacimi da giderdim kahve de ictim meyveli cay da ictim yemegi yedim.. neden oldu anlam veremedim.
Teşekkür ederim canımmOhhhh ne guzell olur eline saglikjjj
Bende yatmadan kostommm sonra yattik ben mide karışıyor gene uytmuyor 2 gün iyi di :))Hahaha iyi yapmisin benimkide ise gitti bende koltuga uzandim öyle
Migren yok cok sükürIlaç al canım. Migren mi ?
Teşekkür ederim cnmmEllerine saglikk cnm
Benimde bugün basim dönüyor nedense
Migren yok cok sükür
Ilac icmeyi pek sevmiyorum sagliga daha zararli oldugu icin. Su iciyorum belki bugün ictigim az gelmistir diye
Herşey olabilir artık pazartesi dicem fayda etmedi ilaclar yiyemiom tiskiniyom insallh iyi giderAcliktan bayilma sakin cnm ya
Gecer insallah. Annem bana hamileyken 9 ay bisey yiyememis hep mide bulantisindanBende yatmadan kostommm sonra yattik ben mide karışıyor gene uytmuyor 2 gün iyi di :))
Evet genelde öyle yapiyorum yatip uyuyunca geciyor cogu zamanİyi yapıyorsun. Geçmezse uyu telefona fazla bakma
Bende arastiriom cocuga zarar olurmu diye inşallah erken biter sürmez okadarGecer insallah. Annem bana hamileyken 9 ay bisey yiyememis hep mide bulantisindan