- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.641
Kahve yapiyorum kizlar nasil icersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol köpüklü orta şekerKahve yapiyorum kizlar nasil icersiniz
Hmm nefis gözüküyor ellerine sağlık canımBiraz fenerbahceli oldu benden de bu beklenirdir
Aleyküm selam canım hoşgeldinSelam canlar
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Oo gunaydnn birazdan geceye döncez zaten kahveni buyur yukardan alGeceye yetişemedim günaydın diyim bari :)
HosgeldinnnnSelam canlar
Hosgeldinnnn
Orta şekerli alırım canım benKahve yapiyorum kizlar nasil icersiniz
Aynen öle benimde genel temizlik duruyor ortalik topluyom bi dip köşe yapılsa güzel olurdu iyi olunca yaparım artık yinede bitmiyor iş ne yemek yapacan canım
Ehehe kaptim bile çocuktan geç katılıyorum kusura bakmayin :))Oo gunaydnn birazdan geceye döncez zaten kahveni buyur yukardan al
Heheheh bende cocuk olmayinca.kahveleri yaparim siz islerinizi bitirinEhehe kaptim bile çocuktan geç katılıyorum kusura bakmayin :))
Heheheh bende cocuk olmayinca.kahveleri yaparim siz islerinizi bitirin
Aa deme oyle kac cocuk varBenim is imkansız bitmez anca ölünce
Valla henüz bı tane 5 aylık ama felaket bişey hiç durmaz susmaz geceleri uyumaz. Ev desen toplasam sukrediyirum :) 1 tane ama 3taneye bedelA
Aa deme oyle kac cocuk var
Allah bagislasin inss... tam zor zamanlari sanada hem sabir hem koly geldin cnmValla henüz bı tane 5 aylık ama felaket bişey hiç durmaz susmaz geceleri uyumaz. Ev desen toplasam sukrediyirum :) 1 tane ama 3taneye bedel
Ben kurufasulye koydum şimdi pilav corba yapacam uyumusum birazVallah bitmiyor dip köşe daha yeni yaptım azıcık dursun. Yemek hiç bilmiyorum dünden kalan patateslı köftem var yanına pilavla çorba yapıcam. Sen ne yapıcaksın ?