Ben istanbula her gidisimde daha cok asik oluyorum nekadar görürsem okadar vazgecilmez oluyor.

En güzel memleket bizim memleket

Bide dün biraz esimi cektistimistim burada sabah biraz utandim valla
Hahaha olcak okadar bisey olmaz...
Bende istanbuldayim sanirim.burda. baska yerde yasayamam sizide allah kavustursun canim uzaklardasinjz cok

Hahaha olcak okadar bisey olmaz...
Bende istanbuldayim sanirim.burda. baska yerde yasayamam sizide allah kavustursun canim uzaklardasinjz cok
Amin insallah bakalim arada bir konusuyoruz geri dönüs mü yapsak ama ozaman da esimin memleketine gidicez aksaray'a onda ben tedirginim biraz...

Gunumu peki ondandir benmde niyeyse sey oluyor iliskiden sonra kasıklarim agriyor niye anlamadim doktora sorucam gidince iyi biseydir ins

Bilemedim cnm ovulasyon haftam bu hafta belkide yumrtalarmi calisyodir yada zorlanmista olablirm bakalim.persembe randevum.var bunuda sorucam
Olabilir bendede oluyordu kasigima ağrı grap zorlarken bide hamile olduğumu ogrenmeden önce agriyordu öle farklı bisi vardı

Hosbulduk canimm Tatli anne yatakta bulantisi var eccuk kendim kalkip bisi hazirlayasim gelmiyor ama
Bende daha kahvalti yapmadim gel beraber yapalim günaydin bu arada

Gunumu peki ondandir benmde niyeyse sey oluyor iliskiden sonra kasıklarim agriyor niye anlamadim doktora sorucam gidince iyi biseydir ins
Evet günü.. insallah gelir de kurtulurum

Oh maşallah keyfini sur memleketin:)
Sürücem her dakikasini her saniyesinin tadini cikariyorum gittigim zaman 5 gün hemen gecer zaten

Bende daha kahvalti yapmadim gel beraber yapalim günaydin bu arada

Evet günü.. insallah gelir de kurtulurum

Sürücem her dakikasini her saniyesinin tadini cikariyorum gittigim zaman 5 gün hemen gecer zaten
Oh ellerinizle sağlık doymuş kadar oldum kızlar..gez gez banada al bisile:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…