- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.601
Hahaha olcak okadar bisey olmaz...Ben istanbula her gidisimde daha cok asik oluyorumnekadar görürsem okadar vazgecilmez oluyor.
En güzel memleket bizim memleket
Bide dün biraz esimi cektistimistim burada sabah biraz utandim valla
Amin insallah bakalim arada bir konusuyoruz geri dönüs mü yapsak ama ozaman da esimin memleketine gidicez aksaray'a onda ben tedirginim biraz...Hahaha olcak okadar bisey olmaz...
Bende istanbuldayim sanirim.burda. baska yerde yasayamam sizide allah kavustursun canim uzaklardasinjz cok
Ozman orda kal canim daha iyi bence tabiAmin insallah bakalim arada bir konusuyoruz geri dönüs mü yapsak ama ozaman da esimin memleketine gidicez aksaray'a onda ben tedirginim biraz...
Ozman orda kal canim daha iyi bence tabi
Süpe mi duyuyorsun canım inşallah hayırlıdırGunumu peki ondandir benmde niyeyse sey oluyor iliskiden sonra kasıklarim agriyor niye anlamadim doktora sorucam gidince iyi biseydir ins
Hosbulduk canimm Tatli anne yatakta bulantisi var eccuk kendim kalkip bisi hazirlayasim gelmiyor amaT Tatlianne20 hosgeldiniz efendim... minik nasil
Bilemedim cnm ovulasyon haftam bu hafta belkide yumrtalarmi calisyodir yada zorlanmista olablirm bakalim.persembe randevum.var bunuda sorucamSüpe mi duyuyorsun canım inşallah hayırlıdır
Ay ne güzel olur evde nefret ediyom gidip yemektenBosver bende yapmadim daha kahvalti gel yapalim sen yorulma.hic
Olabilir bendede oluyordu kasigima ağrı grap zorlarken bide hamile olduğumu ogrenmeden önce agriyordu öle farklı bisi vardıBilemedim cnm ovulasyon haftam bu hafta belkide yumrtalarmi calisyodir yada zorlanmista olablirm bakalim.persembe randevum.var bunuda sorucam
Hemen kalkip jet gibi ucuyorumAynen bende oyle useniyorum cok bu sene calismiyorm da oturmaktan kilo aldim... ozman beklerim.istanbula kizlar kahvaltiya koşunzarifinci T Tatlianne20
Bende daha kahvalti yapmadim gel beraber yapalimHosbulduk canimm Tatli anne yatakta bulantisi var eccuk kendim kalkip bisi hazirlayasim gelmiyor ama
Evet günü.. insallah gelir de kurtulurumGunumu peki ondandir benmde niyeyse sey oluyor iliskiden sonra kasıklarim agriyor niye anlamadim doktora sorucam gidince iyi biseydir ins
Sürücem her dakikasini her saniyesinin tadini cikariyorum gittigim zamanOh maşallah keyfini sur memleketin:)
Oh ellerinizle sağlık doymuş kadar oldum kızlar..gez gez banada al bisile:)))Bende daha kahvalti yapmadim gel beraber yapalimgünaydin bu arada
Evet günü.. insallah gelir de kurtulurum
Sürücem her dakikasini her saniyesinin tadini cikariyorum gittigim zaman5 gün hemen gecer zaten
Ayy calismamak kötü ya bende 4 aydir calismiyorum göbisim cikmis birazAynen bende oyle useniyorum cok bu sene calismiyorm da oturmaktan kilo aldim... ozman beklerim.istanbula kizlar kahvaltiya koşunzarifinci T Tatlianne20
Olur cnm Ne istersin cnmOh ellerinizle sağlık doymuş kadar oldum kızlar..gez gez banada al bisile:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?