- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.501
Maşallah canım çocuk yok heral bende evliyim 3 bucuk sene olcak 3 düşük oldu suan nasip ederse hamisimYurtdışında yaşıyorum, 1 buçuk senelik evliyim , öğretmenim şu an dönem tatilindeyim
Dayanamiyorlar kiz.Dün mesela biliyom bole yapcagini baktım o konuşmuyor ben gidiyom uzaniom geliyor bakiyo uykuya doyamadin bende sende beni adam yerine koy napim koskos oturuyoz sen konuş sen gel suclusun falan:)))
Hangi ülkede yasiyorsun? Bende yurtdisindayimmda ondan sordum :)Yurtdışında yaşıyorum, 1 buçuk senelik evliyim , öğretmenim şu an dönem tatilindeyim
Yok çocuk canım hayırlı uğurlu olsun. Bebeğinle beraber sağlıklı mutlu yıllar diliyorumMaşallah canım çocuk yok heral bende evliyim 3 bucuk sene olcak 3 düşük oldu suan nasip ederse hamisim
Fransada canım sen ?Hangi ülkede yasiyorsun? Bende yurtdisindayimmda ondan sordum :)
Galiba ondan mi okuzlukdenmi kendi bana sormadan yatıyor bende gitmiyom bağırıyor yatmaya niyet yok heral bekliyor bende ses yok hemen gelip adam değilim ben tartışma sonra barisiyoz gidip yatiyom üzerine gitsem kıyamet kopcak hepsinde var bi huyDayanamiyorlar kiz.
Evelsi gün benimki tutturdu ben yatmaya gidiyorum sende gel sensiz uyuyamiyorum diyededim benim uykum yok sen git ben sonra gelirim yok illa simdi gel diyor.. ne yapiyim gittim sonunda kiyamadim
Ya kasımda bende yaptim 25 kasim doktor 3 ay korun dedi dinlemedim aralik da regel oldum ocak da olmadim ışte nasip eder inşallah uzulme arkasi gelir umarimYok çocuk canım hayırlı uğurlu olsun. Bebeğinle beraber sağlıklı mutlu yıllar diliyorum
Bende düşük yaptım kasım ayında
Hahaha dogru diyorsun hergün yeni huylari cikiyor ortaya. Ne yalan söyliyim bazen de hosuma gidiyor öyle yapmasiGaliba ondan mi okuzlukdenmi kendi bana sormadan yatıyor bende gitmiyom bağırıyor yatmaya niyet yok heral bekliyor bende ses yok hemen gelip adam değilim ben tartışma sonra barisiyoz gidip yatiyom üzerine gitsem kıyamet kopcak hepsinde var bi huy
Almanyadan cnm :)Fransada canım sen ?
Bende de hiç sorma bazen kizdiriyom sariliyom siniri bile tatli oluyor :)))Hahaha dogru diyorsun hergün yeni huylari cikiyor ortaya. Ne yalan söyliyim bazen de hosuma gidiyor öyle yapmasi
Aynen :)) bide nazlaniyor ya bazen ümügünü sikasim geliyor bazen de sevmekten kalbimin ortasina sokasim geliyor.Bende de hiç sorma bazen kizdiriyom sariliyom siniri bile tatli oluyor :)))
Degisik üyelere birtane cevap vermek istedigimdeO nasıl yani canim alt alta mesaj yazarkenmi herkese cevap verirken
Kız güldüm adam duyacak bende aynı :))))Aynen :)) bide nazlaniyor ya bazen ümügünü sikasim geliyor bazen de sevmekten kalbimin ortasina sokasim geliyor.
Merhabbaaaaaa hosgeldinnnUykusu tutmayan herkese merhabaaa
Ha basina @ bunuyap ismini yazDegisik üyelere birtane cevap vermek istedigimde
Kız güldüm adam duyacak bende aynı :))))
Hosgeldin kusummm heyecan yapti beniiii deluuuuuUykusu tutmayan herkese merhabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?