- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.441
Aynen bian bisiler yapiliyor ama beyin yiyor günlük sorun bu:))Annem de yakiniyor o dertten ama cikiyor birseyler bazen babam istiyor oyle yapiyor.
Bende 2günlük yapiyorum 3 cesit bi sulu bi kuru bide corba bunlardan biri olmasin adam soruyor az yeyip kalkiyor kiloda deyilik zayifiz öncekilerden hamilelik ne anlamadim düşük oldu bunda gerçek hamileligi tadiyom galiba bulantili hepValla cnm.kilo aldjk esim.aksam yemek yapma ben gelmeden ye diyo bazen yapmiyorum geneldede 1 gunde tuketilcek seyler yapiyorm 2. Gun yemiyor.. sen napiyosn bebekle mide.bulantisi varmi
Malzeme oldukca herşey yapılır aynen değişik figürler ariyor insanDüsünmesi zor yapmasi kolay bence
buzdolabini aciyorum ne varsa biseyler yapiyorum iste
Insallah bulantin düzelir. Bi arkadasim hamileyken neden midem bulanmiyor neden asermiyorum diye yakiniyorduAynen bian bisiler yapiliyor ama beyin yiyor günlük sorun bu:))
Bende 2günlük yapiyorum 3 cesit bi sulu bi kuru bide corba bunlardan biri olmasin adam soruyor az yeyip kalkiyor kiloda deyilik zayifiz öncekilerden hamilelik ne anlamadim düşük oldu bunda gerçek hamileligi tadiyom galiba bulantili hep
Aynen bi zaman sonra degisiklik istiyor insan..Malzeme oldukca herşey yapılır aynen değişik figürler ariyor insan
Bizde seçmek yok ne olsa ama yemek olacak :)Aynen bizde oyle canm bide ikimzde cok yemek seceriz oyle cok alternatif yok kolay oluyor
Oda iyiymis...Bende de bi huy var. Eger yemek istedigim
Gibi olmazsa moralim bozuluyorbidaha o yemegi yapmak istemiyorum
Öyle yapiyorum zatenOda iyiymis...canin ne istiyosa onunyap
Kim ister ama uğraş gerek canim:).Bende de bi huy var. Eger yemek istedigim
Gibi olmazsa moralim bozuluyorbidaha o yemegi yapmak istemiyorum
Bende bugun bunu dusunuyodum okadar kisi icinde nasil.birbirlerini hatirlayip can ciger olmuslar diyeKizlar size tesekkür etmek istiyorum. Buraya gelmeden önce bikac topige katilmak istedim hic benimle sohbet eden olmadi hep kendi aralarinda malesef
Cok tsk ederim
Ya öyle diyorum da zaman gecince tekrar deniyorumKim ister ama uğraş gerek canim:).
Ilk çok bulantili geçti idare etti baktim aç kaliyor sabah kahvalti hazırdı bu 3 gündür yapiyom bidearada ufak tartismalar oluyor şimdi ise istiyor bende morelim boZuluyor mutfakda bile mide kalkiyor zor yapiyomHamilesin artik sen esin bikac ay idare etsin oyle cok cesit yorma kendini
Belki uzun uamandir yazisiyorlardir da yani yeni biri gelmis biraz ilgi gösterin dimiBende bugun bunu dusunuyodum okadar kisi icinde nasil.birbirlerini hatirlayip can ciger olmuslar diye
Yardimci olmuyor mu?Ilk çok bulantili geçti idare etti baktim aç kaliyor sabah kahvalti hazırdı bu 3 gündür yapiyom bidearada ufak tartismalar oluyor şimdi ise istiyor bende morelim boZuluyor mutfakda bile mide kalkiyor zor yapiyom
Nedemek canım herkesle muhabbet olmaya calisiyor bi kişi dışarda birakmak olmuyorKizlar size tesekkür etmek istiyorum. Buraya gelmeden önce bikac topige katilmak istedim hic benimle sohbet eden olmadi hep kendi aralarinda malesef
Cok tsk ederim
Olunuyor canım bizde oluruz benim ne topik arkadaslar vardı gittiler hep güzel muhabbet birbirimize sakalar tanıyor gibi artık hep ariyor gözler ama bigün yuvadan uçuyorlar ozleniyor aranıyorBende bugun bunu dusunuyodum okadar kisi icinde nasil.birbirlerini hatirlayip can ciger olmuslar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?