- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.221
Hormonlar tavan yapti atar giderGuldurdun reis
Bizde yamuk yanlis is olmaz
Aynen kuzm suan biraz hafif yemek yemek bile aklima gelmiyor mideye ağrı girdi artik iki gündürBulantın mı çok
Aynen kuzm suan biraz hafif yemek yemek bile aklima gelmiyor mideye ağrı girdi artik iki gündür
Vallaha deniycez artık kuzm herşeyi tavsiyeleri eşime diyom şunu al bunu alAllah kolaylık versin canım zor durum. Dikkat et normal mide bulantısına ben nane yiyorum iyi geliyor. :)
Yoğurt falan da iyi geliyo mideyeVallaha deniycez artık kuzm herşeyi tavsiyeleri eşime diyom şunu al bunu al
Snapchatta vardi sadece ama artik Instagramda Messengerda da var canim.
Tamm canm sağol senin varmiy di bebisYoğurt falan da iyi geliyo mideye
Kiz ne ettin senin işiTamam teşekkür ederim :))) ay bı bulamadiydim kaç zamandir
Ben unutuyorm kusura bakma canım inşallah nasip eder kuzmYok canım
Kiz ne ettin senin işi
Ben unutuyorm kusura bakma canım inşallah nasip eder kuzm
Inşallah canım umidi kaybetme tadlimİnşallah aratmaz canım
Hastaligimi kuzum.Kiz ne ettin senin işi
Ben unutuyorm kusura bakma canım inşallah nasip eder kuzm
Inşallah canım umidi kaybetme tadlim
Evet kuzmHastaligimi kuzum.
Erteleme canım yaş kaçtıGerçi şu anlık istemiyorum da istediğimde de olur inşallah eşim çok istiyo
Milyonlarca kizzAllah'ım nasıl mutluyum bu saatte benim disindada uyumayanlar var
Evet kuzm
Erteleme canım yaş kaçtı
Anladim kuzm gonlun nezamn isterse ama geciktirme23 canım
Canım bulantı var evet sana kan degeri atacam bak anlarmisin 5haftalik hamilelik icin normalmi yükselmesi ben 5 haftalikken degerim 5bin lerdeydi öncekiValla geçmedi canım henüz ama Allah var ilaçlar mükemmel şurup bagirsaklarimi düzenledi ağrı hissetmiyorum zorlanmiyorum. Lavabo sonrası batma yanma hala var ama uyuşturucu krem rahatlatiyo gene aciyo ama o kadar aman aman saatlerce değil buna şükürler olsun.
Sen ne yaptın yemek falan yiyebiliyormusun. Senin bulantilarin ağır geçiyor bı kaç aya düzelir :) inşallah daha erken düzelir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?