Anladim kuzm gonlun nezamn isterse ama geciktirme

Canım bulantı var evet sana kan degeri atacam bak anlarmisin 5haftalik hamilelik icin normalmi yükselmesi ben 5 haftalikken degerim 5bin lerdeydi önceki

Bakalım canım nasip hayat sen plan yaparken başına başına gelenlerdir

Kuzum pek anladığım söylenemez ama benimkiyle aynı gibi. Yarın eşime soruyom kağıtları saklıyo nerde benimkini atiyim kıyasla ama aynı hemen hemen :) sen içini rahat tuuuut. Özel değilse diğer peri neden olmadı

Canım ilk dış gebelik 2cisi 1haftalikken kaybettim rahim perdesinden ameliyat oldum 3dede gelismemsi 2ay oldu kurtaj olali buda 4 değer 5haftaliga göre bakiyom yüksek nette çoğul gebelikte olabiliyor mis

Hmm aynen çoğul gebelik olabilirde sanmıyorum ya. Kana falan o kadar takılma kuzum . Olacağı varsa olur şuan kaç aylık bebiş.. bana hamileyken cocugun down sendromuna benzer bı hastalık var trizomi 18 o dediler. Kanda çıkmış ;p haftalarca ağladım kocaman bebek alinmiyorda kesin ama neyse amniyosentez yapıldı. Bebekten sıvı alındı hiç bı şey yok ya aldırmayın onların lafiyla pek umursama

Aynen kafami bulandirmayim persembe verdim ben bun kani doktor keseyi gördü karnimdan 5haftalik dedi suan 5.3günlük olmustur sonucu da pazartesi gostercem

Aynen doktorlarin yanılma payi yuksek tanıdığı nda çocuk yarım falan bisiler demişlerdi dinlemedi dogana kadar yatalak bakilir ama normal olmuştu bide bu sıvı riskli diolar bide o çıkmış

Herşey gönlünce olur inşallah dualarım seninle Allah sağlıkla bebisinle doldursun kucağını pek düşünüp üzme kendini bak kızarım ...

Doktoruna kabizligini şöyle hemoraidin birinci nedeni kabızlık ve doğum önlemini al sana koocaaaman kardeş tavsiyesi :) ben yatiyom kuzum hazır benim çocuk uyudu

Tam canım pazartesi dicem hepsini hadi allah rahatlik versin hayırlı gecelr öptüm:))

Aynen doktorlarin yanılma payi yuksek tanıdığı nda çocuk yarım falan bisiler demişlerdi dinlemedi dogana kadar yatalak bakilir ama normal olmuştu bide bu sıvı riskli diolar bide o çıkmış

Çok var öyle nolursa olsun doğsun deyip sapa sağlam doğuran :) Allah doğmasını istemiş ki koymuş karnına.
Sivi bebeğin kesesindeki sıvımi almiyon sıvısı?????

Çok var öyle nolursa olsun doğsun deyip sapa sağlam doğuran :) Allah doğmasını istemiş ki koymuş karnına.
Sivi bebeğin kesesindeki sıvımi almiyon sıvısı?????
Konuşuruz sonra halam demisti ole şeyler varki anne karnında sıvı alıp ne ediyorlarsa demisti yeni icatlar

Konuşuruz sonra halam demisti ole şeyler varki anne karnında sıvı alıp ne ediyorlarsa demisti yeni icatlar
Kuzum o sıvı olayı doğru . Ultrasondan görüyorlar bebeğin sıvısıni o önemli ama azalınca biseyler yapıyorlar ayarlıyor kar sanada bol su içmek kaliyo yani :)) benden sıvı aldılar işte amniyosentez o haybiye canım yandı yattım işte saçma saçma şeyler önceden ultrasinmu varmış kan tahlilimi varmisda

Aynen haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…