- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.201
Dokuldum ole sabah öğlen yemedim yataktan kalkamadim takı bizimki gelene kadar 2 de geldi kraker aldim biraz aksam 6 da bisiler yaptirmis zor yedim onuda makarna corba yapmistim az bisi yedim oleGecmis olsun canim kendine giyinmene yemene icmene dikkat et.
Çubuk,şeker falan taşı yanında o iyi gelir.Mideyi boş bırakmaHayırlı geceler kızlar net yok bizimkine bağlandım mide bulanti devam sağ bogrum batiyor biraz 1 saattir öle
Aldirdim çubuk kraker canım evde baktik sonuç çıkmış beta 35700.6 çıkmış nasılÇubuk,şeker falan taşı yanında o iyi gelir.Mideyi boş bırakma
Dokuldum ole sabah öğlen yemedim yataktan kalkamadim takı bizimki gelene kadar 2 de geldi kraker aldim biraz aksam 6 da bisiler yaptirmis zor yedim onuda makarna corba yapmistim az bisi yedim ole
Yarından sonra cabaliycam canımIkiye kadar gec olmus canim yememezlill etme hem kendin hem bebek icin halsiz dusersin. Az da olsa saglikli birseyler ye ki vitamin besin almis ol.
Aldirdim çubuk kraker canım evde baktik sonuç çıkmış beta 35700.6 çıkmış nasıl
Ben biraz anliyom canım da bu baya farklı sasirdim 5 haftalik gebe için yazayim oraya bi sen nasılsın canımO degerleri hamilelik bolumundekiler daha iyi bilir canim.
Ben biraz anliyom canım da bu baya farklı sasirdim 5 haftalik gebe için yazayim oraya bi sen nasılsın canım
Neler yaptin gezip hava alip ciksaydin arkadaş falan yeni isim yapmissinIyiyim canim
Neler yaptin gezip hava alip ciksaydin arkadaş falan yeni isim yapmissin
Anladım canım sende kendimi gördüm bende oyleyim halen bile hiç yoktur ole gidim gelim bitane var oda uzakta çocukluk evli oda o teldenvkonusuruz normal hayatta yok hep teyzeler var mahallemde onlarla genc bekar var oda anlamaz beniEvet ismimi degistirdim esti oyle degisiklik yapayim dedim.
Arkadaslarla pek gorusmek istemiyorum canim benden farklilar ve anlamiyorlar bana da iyi gelmiyorlar
Iyi anlastiklarimda uzakta farkli sehirlerdeler.
Hoşgeldin canımHey kimse var mı :)
Hoşgeldin canım
Benim mekan bura:))) .pHoşbuldum canım kız sen hep burdasın :))
Benim mekan bura:))) .p
Benim mekan bura:))) .p
Gündüz gecem karıştı uyuyamiyom zaten pek kalkamiom öğlenleri bile mideden uygular karıştıAynen canım seni de mi uyku tutmadı
Gündüz gecem karıştı uyuyamiyom zaten pek kalkamiom öğlenleri bile mideden uygular karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?