- 28 Ocak 2009
- 33.811
- 55.313
- 1.123
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.261
Bir Tutam Sevgi Bir Tutam Dostluk Bir Tutam Mutluluk Bırakıyorum Yüreğinize Hep Mutlu Olmanız Dileğimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı günler kızlar
hastaydim bir haftadır yatak döşek yatiyordumcayimin sekeri kiz napiyon
İştah yok mide bulaniyor kötü tim biraz yarın tahliller var gidecem bakalım nasıl olcak geçmiş olsun canım dikkat ethastaydim bir haftadır yatak döşek yatiyordum
pazar günü malum kahvaltıyi geç yaptık.
ev topluyorum su saat oldu:))
çok güzel kar yağıyor dışarda eve hapsolduk o yüzden
sen ne yapıyorsun? nasıl gidiyor hamilelik tatlı annecik
sağol canım:))❤ ınş artmadan geçer bulantilarin.hayırlı sonuçlar alırsın ins.İştah yok mide bulaniyor kötü tim biraz yarın tahliller var gidecem bakalım nasıl olcak geçmiş olsun canım dikkat et
Tamm canım ederim:) sağol kuzmsağol canım:))❤ ınş artmadan geçer bulantilarin.hayırlı sonuçlar alırsın ins.
haber et mutlaka.
Geçmiş olsun buarada canm dikat et
Tamm canım ederim:) sağol kuzm
Kim yapiyor kız bende yiiymHani bana dolma börek don sigara
Sana benyapayim canim :)Kim yapiyor kız bende yiiym
Ya kuzum yerim seni kendi derdimden unuttum seni fistik ne yapiyon nasılsınSana benyapayim canim :)
O kadar mapuslara düştüm hic ozlememissiniz
Iyimisin canım kötü bir şey yok inşallah; (Ya kuzum yerim seni kendi derdimden unuttum seni fistik ne yapiyon nasılsın
Yok Kuzm mide bulantilari yemek bile yiyemiyom düzgün sen naptin ne ettin yarin gidince öğrencem ne var ne yokIyimisin canım kötü bir şey yok inşallah; (
A.s canımSelam kızlar
Napiyon nasılsın canımA.s canım