- 3 Şubat 2018
- 95
- 153
- 34
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Daha fazla konusup uzulmek istemiyorum ama su an issizlik var her yerde torpil olmayinca tip disinda zor is bulmak.
Ne insanlar is bulamiyor gecen kiz konu acti ozeli yuzde yuz burslu bitirmis ise giremiyor.[/QUOTE = ah o torpil yokmu o torpillll
Aminnn Canım:) Aynen işlerini kursunlar tez gitsinler kocaya
Herşey için hakkımızda hayırlısı canımEvet yasayan anliyor insani zaten halinden.Baybknya
Ne yediniz bugün bakalim
Ahahha allah nediyim kizIcimden cok iyi bir halt yedim demek geldi
Bugün hiç halim yoktu annem vardı bi kaç gündürde o gidince yemek yapamadım :)) eşim allahtan ögleden sonra izinliydi makarna pişirdi :))Ne yediniz bugün bakalim
Vay anasını ne eşler varrrrBugün hiç halim yoktu annem vardı bi kaç gündürde o gidince yemek yapamadım :)) eşim allahtan ögleden sonra izinliydi makarna pişirdi :))
Sabah ogle akşam:)))Akşam yimeğimiii?
Yarin ola hayır olan bakalım ohBugün hiç halim yoktu annem vardı bi kaç gündürde o gidince yemek yapamadım :)) eşim allahtan ögleden sonra izinliydi makarna pişirdi :))
Aman maşallah dee :))) evimi bile süpürür siler sagolsunVay anasını ne eşler varrrr
Ohhh mis valla afiyet olsun kuzuDoamtes ve salçalı makarna yaptıım. Yanına patates kızarttım halka şeklinde üstüne sarımsaklı yoğurt ve pul biberi yakıp en üstüne döktüm. Mis
Bazen tutar guzel yanlari bizimki yemek vardi diye yapti sen yat dedi:)))Vay anasını ne eşler varrrr
Neyse diyek baaare maşallahAman maşallah dee :))) evimi bile süpürür siler sagolsun
Oh mis canım cektiDoamtes ve salçalı makarna yaptıım. Yanına patates kızarttım halka şeklinde üstüne sarımsaklı yoğurt ve pul biberi yakıp en üstüne döktüm. Mis
O güzel yanından bana da nasip etsin Allah. YEMEK konusunda yani. Çay bile demleyemezzzzzzBazen tutar guzel yanlari bizimki yemek vardi diye yapti sen yat dedi:)))
Valla sordunuz süyledim. üzgünüm canım :/:)Oh mis canım cekti