- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
Benim biraz bulaniyor :)Oturdukça bir şeyler yiyesim gelıyorrr (((( Sizde de oluyor mu???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim biraz bulaniyor :)Oturdukça bir şeyler yiyesim gelıyorrr (((( Sizde de oluyor mu???
İyi yaptın canım :))sitede yeniyim öyle dolanıyordum sen şey yaptın :))evli henüz cocuksuz bi ev hanımıyım sizlerr necüsünüzBaktim uyaniksin merak edrim bu insanlar ne yapar diye :))
Bebişin varmış çünkü ondan. Minicik bir insanBenim biraz bulaniyor :)
Maşallah yolun açık olsun canım kazanirsin inşallah bizde ev hanımı :)İlahiyat canım
İlahiyat okuyorum zaten. Sen bana DGSyi kazanırsın İnşaALLAH diye dua etMaşallah yolun açık olsun canım kazanirsin inşallah bizde ev hanımı :)
Bende evli barkli nasip ederse hamileyim yarın gidecem hersey belli olacak normal mi sağlıklı mi insallh bakalım hayırlısı olsun tüm isteyen annelereİyi yaptın canım :))sitede yeniyim öyle dolanıyordum sen şey yaptın :))evli henüz cocuksuz bi ev hanımıyım sizlerr necüsünüz
Ben okudum da ne oldu ev kiziyimMaşallah yolun açık olsun canım kazanirsin inşallah bizde ev hanımı :)
Sağol canım aynen yeni yeni başladı galibaBebişin varmış çünkü ondan. Minicik bir insan
Hangi bölüm okudun :)Ben okudum da ne oldu ev kiziyim
İnşaALLAH en minimum düzeyde atlatırsın bu bulantıları :/ :)Sağol canım aynen yeni yeni başladı galiba
Hayırlı haberlerinle gelirsin inşallah canım benim bende aşılama yaptırdım bu ay vakit geçmiyor ://Bende evli barkli nasip ederse hamileyim yarın gidecem hersey belli olacak normal mi sağlıklı mi insallh bakalım hayırlısı olsun tüm isteyen annelere
Hangi bölüm okudun :)
Inşallah kazanırsın canımİlahiyat okuyorum zaten. Sen bana DGSyi kazanırsın İnşaALLAH diye dua et
Öle dimee bakimm vardır nasip bi yerdee elbet biraz kafa dinle arastir olur insallh findukBen okudum da ne oldu ev kiziyim
Allah ALLAH. Evde oturmayı mı tercih ettin. Gerçekten iş mi bulamadın ? Önü kapalı mı bu mühendisliğin anlamadım ?? :/Muhendislik canim ah ahhh
Aman vallahi tutunsun raziiyim kuzum çekerim.İnşaALLAH en minimum düzeyde atlatırsın bu bulantıları :/ :)
Sağol canım sende üzülme inşallah alırsın buyil uğurlu galiba ben dahil çok hamile haberi aldik insallh nasip eder canimHayırlı haberlerinle gelirsin inşallah canım benim bende aşılama yaptırdım bu ay vakit geçmiyor ://
İnşallah canım benim inşallah rabbim aratmadan saglıklı hayırlı çocuklar nasip etsin bekarlarda koca diyelim barii :)))Sağol canım sende üzülme inşallah alırsın buyil uğurlu galiba ben dahil çok hamile haberi aldik insallh nasip eder canim
Allah ALLAH. Evde oturmayı mı tercih ettin. Gerçekten iş mi bulamadın ? Önü kapalı mı bu mühendisliğin anlamadım ?? :/
Aminnn Canım:) Aynen işlerini kursunlar tez gitsinler kocayaİnşallah canım benim inşallah rabbim aratmadan saglıklı hayırlı çocuklar nasip etsin bekarlarda koca diyelim barii :)))
PeKİ öyleyse ben de seni daha fazla üzmeyeyim. ALLAH yolunu açık etsin inşaALLAHDaha fazla konusup uzulmek istemiyorum ama su an issizlik var her yerde torpil olmayinca tip disinda zor is bulmak.
Ne insanlar is bulamiyor gecen kiz konu acti ozeli yuzde yuz burslu bitirmis ise giremiyor.