- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Kavga mı etmisler?Günaydın kızlar .. Tukenmıs haklısın kavgaya hiç gerek yok..
Çok kötüyüm ya( ayıptır söylemesi dogumumdan beri normal oldu bu arada tuvalet sıkıntım var sürekli ishal gibiydim. Çok çok afedersiniz 4 gündür çok kötüyüm aşırı ağrı ve lavaboya çıkınca kanama acı peşinden bı gün süren ağrılarım oluyo dayanamıyorum korkudan lavaboya da giremiyorum ( sizce ne olmuş olabilir ya çok kötüyüm açıdan emziremiyorum bazen (
Geçmiş olsun kuzm normal mi bilmiyom doğum yapmadim amaGünaydın kızlar .. Tukenmıs haklısın kavgaya hiç gerek yok..
Çok kötüyüm ya( ayıptır söylemesi dogumumdan beri normal oldu bu arada tuvalet sıkıntım var sürekli ishal gibiydim. Çok çok afedersiniz 4 gündür çok kötüyüm aşırı ağrı ve lavaboya çıkınca kanama acı peşinden bı gün süren ağrılarım oluyo dayanamıyorum korkudan lavaboya da giremiyorum ( sizce ne olmuş olabilir ya çok kötüyüm açıdan emziremiyorum bazen (
Bizde seni çok sevdik canım benimBidaha konu acacak olursanız gene beni ekleyin :)) benim kız rahat vermediki bı adam akıllı bende dahil olayım.
Valla buradaki kızlarda biraz değişik açıkçası sizi çok sevdim ama :))))<3
Kavga mı etmisler?
Doktora git canim bisey olmuştur belki bilemeyiz
Geçmiş olsun
Kanli ishal mi?
Öyleyse cok tehlikeli bak ohmal etme sakinn
Geçmiş olsun kuzm normal mi bilmiyom doğum yapmadim ama
:))) Görünucem yaBizde seni çok sevdik canım benim
Gecikme canım ona göre yaparlar bisi doktorValla ne bu doğumdan beri. Çektiğim ya
Inşallah geçer:))) Görünucem ya( çatlak oldu sanirim
Internete bakarsan kanserde der cok kizdim bak dogruca doktora hemen al randevunuYok ishal olsa canıma minnet kabızlık gibi( internette araştırdım çatlak diyo çok korkuyorum
Selam^.^Selam bayanlar
Kadiniz canim bide dogum yapmissin cok normalValla sabah sabah pis bir konudan girdim ama kusura bakmayın
Kadiniz canim bide dogum yapmissin cok normal
Ama doktora git düşmem yakandan:)
182 ara huuu hadi seni bekliyorum burdaGerçekten gitmem lazım tam anlatamiyorumda ama çok kötü bı durum ya korkarak giriyorum lavaboya çok zorlanıyorum ağlıyorum resmen :'( ilk dedim kabızlıktan yok değil alt tarafta var bir sıkıntı
girmem lazım182 ara huuu hadi seni bekliyorum burda
Aleyküm selam canım hoşgeldinSelam bayanlar
Selam^.^
Aleyküm selam canım hoşgeldin
Hadi oyalama beniAyıptır demesi önce cesaret Edip lavaboya
girmem lazım(