Haydi gelin çıkın çıkın gelin

Ayni kiz ayni ben yine karsi pek gelmiyom kiskanclik yapıyor izza ediyom onu bile yalnis anlayip sinir krizi geçiriyor hasta oluyor 4 oglan var dördünde mum ediyor burunlarından getiriyor ben daha 3 elti olacak sabrediom kayin peder bile gelinle bile ediyon otekiler agzina merak etme deid o oğlum kocam arami bozuyor dio bana resmen

Benimkide 4 kardeşler erkek hepsi bizden beter gelsinde görür o zaman bizi mumla arar dicem de ben bayadir en kötü gelini oynuyorum artık ses edemiyo :) çok canım sıkkın di beni sohbete eklediğiniz için teşekkür ederim kafam dağıldı <3 ben şu kzimi uyutuyum gene uyandı çok sağol valla iki güldüm iyi geldi <3 iyi geceler hepinizeee. İnşallah Allah kucağını en yakın zamanda doldurur sağlıkla bebisini alırsın kucağına

Sağol canım herzaman bekleriz hayırlı gecelr allaha emanet ol kader aynı :))

Katiliyorum iyi ki beni de eklemis sohbete samimi guzel oldu bilsem once gelirdim

Bidaha konu acacak olursanız gene beni ekleyin :)) benim kız rahat vermediki bı adam akıllı bende dahil olayım.

Valla buradaki kızlarda biraz değişik açıkçası sizi çok sevdim ama :))))<3

Bidaha konu acacak olursanız gene beni ekleyin :)) benim kız rahat vermediki bı adam akıllı bende dahil olayım.

Valla buradaki kızlarda biraz değişik açıkçası sizi çok sevdim ama :))))<3

On yargili olmadiktan ve iyi niyetli olduktan sonra anlasilir aslinda.Ben de seni sevdim canim hepimiz insaniz kavgaya ne gerek var di mi aslinda.

On yargili olmadiktan ve iyi niyetli olduktan sonra anlasilir aslinda.Ben de seni sevdim canim hepimiz insaniz kavgaya ne gerek var di mi aslinda.

Gece yarısına kadar utc çalışanlarına ulaşmaya çalıştım:) sonra da şarjım bitti kizlar
Günaydın

Günaydın kızlar .. Tukenmıs haklısın kavgaya hiç gerek yok..

Çok kötüyüm ya ( ayıptır söylemesi dogumumdan beri normal oldu bu arada tuvalet sıkıntım var sürekli ishal gibiydim. Çok çok afedersiniz 4 gündür çok kötüyüm aşırı ağrı ve lavaboya çıkınca kanama acı peşinden bı gün süren ağrılarım oluyo dayanamıyorum korkudan lavaboya da giremiyorum ( sizce ne olmuş olabilir ya çok kötüyüm açıdan emziremiyorum bazen (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…