- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Ayni kiz ayni ben yine karsi pek gelmiyom kiskanclik yapıyor izza ediyom onu bile yalnis anlayip sinir krizi geçiriyor hasta oluyor 4 oglan var dördünde mum ediyor burunlarından getiriyor ben daha 3 elti olacak sabrediom kayin peder bile gelinle bile ediyon otekiler agzina merak etme deid o oğlum kocam arami bozuyor dio bana resmenAyni benimki kıskanç dedikoducu say say bitmez bı sure beraber oturduk kafayı yedim. Önceden susuyodum tepeme çıktı ayrı eve çıkınca bı açtım ağzımı bidaha bana bişey diyemedi. Şimdi millete arkamdan yalan yanlış dedikodumu yapıyor. Seninkinin ne huyları var
KaRaMeLiZee uyudunmu kiz
Kek kalibi ariyor kesin :)))Evet yok oldu birden.
Ayni kiz ayni ben yine karsi pek gelmiyom kiskanclik yapıyor izza ediyom onu bile yalnis anlayip sinir krizi geçiriyor hasta oluyor 4 oglan var dördünde mum ediyor burunlarından getiriyor ben daha 3 elti olacak sabrediom kayin peder bile gelinle bile ediyon otekiler agzina merak etme deid o oğlum kocam arami bozuyor dio bana resmen
Sağol canım herzaman bekleriz hayırlı gecelr allaha emanet ol kader aynı :))Benimkide 4 kardeşler erkek hepsi bizden beter gelsinde görür o zamanbizi mumla arar dicem de ben bayadir en kötü gelini oynuyorum artık ses edemiyo :) çok canım sıkkın di beni sohbete eklediğiniz için teşekkür ederim kafam dağıldı <3 ben şu kzimi uyutuyum gene uyandı çok sağol valla iki güldüm iyi geldi <3 iyi geceler hepinizeee. İnşallah Allah kucağını en yakın zamanda doldurur sağlıkla bebisini alırsın kucağına
Benimkide 4 kardeşler erkek hepsi bizden beter gelsinde görür o zamanbizi mumla arar dicem de ben bayadir en kötü gelini oynuyorum artık ses edemiyo :) çok canım sıkkın di beni sohbete eklediğiniz için teşekkür ederim kafam dağıldı <3 ben şu kzimi uyutuyum gene uyandı çok sağol valla iki güldüm iyi geldi <3 iyi geceler hepinizeee. İnşallah Allah kucağını en yakın zamanda doldurur sağlıkla bebisini alırsın kucağına
Sohbetimiz herzamn olur neler ediyonuz neler yapioniz olay yemek koca anne iş çocuk hayati konuşuruz kızlar banada iyi geldi bayadir konusmamistimKatiliyorum iyi ki beni de eklemis sohbete samimi guzel oldu bilsem once gelirdim
Sohbetimiz herzamn olur neler ediyonuz neler yapioniz olay yemek koca anne iş çocuk hayati konuşuruz kızlar banada iyi geldi bayadir konusmamistim
Aynen bende oleydim canım kimler geçip kimler gidiyor herkesin sorunu anisi onerisi güzel oluyor konusmak hem cinlerle konusmakKafa dengi olunca iyi oluyor buraya daha once uye olurdum bilseydim strese bunalima girmistim burasi iyi.
Aynen bende oleydim canım kimler geçip kimler gidiyor herkesin sorunu anisi onerisi güzel oluyor konusmak hem cinlerle konusmak
Aynen canım yakının zaten dost mu düşman mi bilmiyon:)Aynen mesela benim ailem ve cevremde benim gibi olan yoktu bunalmistim
Burda bircok insan varmis benim gibi
Farkli fikir oneriler insanlar iyi geliyor
Aynen canım yakının zaten dost mu düşman mi bilmiyon:)
Aynen haklisin canım bol bol konuşuruzIyi olsam kahirlaniyorlar ilginc bu insani uzuyor.Ben kimsenin eksigine bakmam
Kuzum ben yatayim yarin konuşuruz sabah 7 de kahvalti hazirla bide eccuk uyumaya calisiyim anca uyurum ama sende dinlen görüşürüz allaha emanet ol canım
Bidaha konu acacak olursanız gene beni ekleyin :)) benim kız rahat vermediki bı adam akıllı bende dahil olayım.
Valla buradaki kızlarda biraz değişik açıkçası sizi çok sevdim ama :))))<3
KaRaMeLiZee uyudunmu kiz
Evet yok oldu birden.
On yargili olmadiktan ve iyi niyetli olduktan sonra anlasilir aslinda.Ben de seni sevdim canim hepimiz insaniz kavgaya ne gerek var di mi aslinda.
Gece yarısına kadar utc çalışanlarına ulaşmaya çalıştım:) sonra da şarjım bitti kizlar
Günaydın