- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
- Konu Sahibi Tatlianne20
Kaynanmlar bizler 15 senedir kapi komsu idiler birbirimizi biliyoz eşim benim çocukluğu biliyor abi derdim
Yasi buyuk mu sizden?
Nasil oldu peki abiden o duruma gecis???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanmlar bizler 15 senedir kapi komsu idiler birbirimizi biliyoz eşim benim çocukluğu biliyor abi derdim
Aminn aminAllah yardımcımız olsun baciii
Bizimki anneyi unuttun der 2 günde bir yeri gelir hergün bende aynı şekilde hergün arar mesaj face instgram kullanır işi gücü onu bunu araştırıp dedikodu ben çok oldu bunun yuzu nden kapattim esimle fotom var ona da karışıyordu kendi asiklar gibi atiyor ben bazen esimden bakarim profile bi sözler buluyor resimli laf sokuyor seytani işler bunlar ben nefret ettim face instgram herseydenBilmiyorum benim oglum olsa iyi bir kiz olduktan sonra banane gul gibi gecinip gitsin anneyle esin yeri farkli bu kafayi anlamiyorum
Bosanalm istiyorum sirf bu yüzden bıktım yani..
Esim evden kovdu yeter artik diye
Sabahina kahvaltiya geldi
Şuan ben 20 o 30 oldu ama ikimizde ayni tipiz babam görücü biliyor hayatta severek bilmiyor 3 abim var onlarin arkadsi hem okuldan liseden terk abim okumadi benide cikartti zorla neşe ise girdim zaten ışte evimin yanlari yakin carsi pazarda değil telefon hayatta kullandırma aile sıkı calisirken nasıl ikna olduysa babam aldık aldığım gün defa sürmeden evlendm zaten 17 yaşında erken sorumluluk aldimYasi buyuk mu sizden?
Nasil oldu peki abiden o duruma gecis???
Bende 16m bitti evlendim 17 yaniŞuan ben 20 o 30 oldu ama ikimizde ayni tipiz babam görücü biliyor hayatta severek bilmiyor 3 abim var onlarin arkadsi hem okuldan liseden terk abim okumadi benide cikartti zorla neşe ise girdim zaten ışte evimin yanlari yakin carsi pazarda değil telefon hayatta kullandırma aile sıkı calisirken nasıl ikna olduysa babam aldık aldığım gün defa sürmeden evlendm zaten 17 yaşında erken sorumluluk aldim
Şuan ben 20 o 30 oldu ama ikimizde ayni tipiz babam görücü biliyor hayatta severek bilmiyor 3 abim var onlarin arkadsi hem okuldan liseden terk abim okumadi benide cikartti zorla neşe ise girdim zaten ışte evimin yanlari yakin carsi pazarda değil telefon hayatta kullandırma aile sıkı calisirken nasıl ikna olduysa babam aldık aldığım gün defa sürmeden evlendm zaten 17 yaşında erken sorumluluk aldim
Nese instgram yeni biliyom kuzenlerden gördüm bende açtım esimi takip ettim korktum bi andan abilerime der diye gizli bide abilerim bian etmis bulundum muhabetimiz var mahalleden eşimde kaynak cana yakın ne oruyon yazdim bian ordan bi basladi ne ben abi ne o kardes bi boyunca konuştuk bole işten göçten esim kız çevresi çok bana abilerimden kimse yanasamaz biliyor esim ben en iyisi yazmayim deidm konuştuk normal arkadaş gibi ben bilerek abi deidn bakalım ne dicek oda bi his olmuş ben atınca sürekli unuttun beni işe daldin mesaj bekliyor
Aynen bende tam ole olduBende 16m bitti evlendim 17 yani
Yok 3 düşük oldu suan hamileyim bu tutunur inşallahErken yasta iyi altindan kalkmissiniz cocuk var mi?
Kaynanan nasıl diAynen bende tam ole oldu
Ben en iyisi yazmaim bidaha abilerimden der beni öldürürler deidm ikinci gün o atti mesaj ben sok sabah 7 de işe giderken günaydın prenses ilkkez heyecan aşık bi erkek den bunlar hoşlandığım oldu ama korkudan cikamazlardi 2 inci gun baktik ilerliyor ama ne ask ne bisi ben niyet ciddi ise gel deidm oda ciddi seningibi bi kizla hele dedi sen taniyon beni ben seni 2 inci gun evlilik karari aldik 1 haftada nisan 1 ayda düğün evlendik
Yok 3 düşük oldu suan hamileyim bu tutunur inşallah
Eşim evine işine esine bağlı mutlu eder ama anneyi yenemiyor diyor anne baska gelin olsa boşar baş edmiyozZaten nasipse hemen oluyor diyorlar
Ben de uzatmadan olanlari seviyorum
Sağol canım benim inşallahInsallah canim hayirlisiyla
Hiç sorma dışardan biraz huyu vardi ama ben cok severdim cok hemde evlenince değişti herşeyKaynanan nasıl di
Hiç sorma dışardan biraz huyu vardi ama ben cok severdim cok hemde evlenince değişti herşey
Elbet bugin olacak nasibini kimse hayırlı olur inşallah ama iyi düşün hayirlisi iste bisi yasiyorsun sabredersende muradina eriyon gec olmadan ben birken sabir tukencekti eşimde degitiydi arada kaldi huylar degisti memleketlerine tasindik 15 gunde tatillerde bayramda gelirler ya güzel yada kıskançlıktan sorunlu geçerHikayeni dinledim guzel oldu sohbet.
Ben de evlilikten korkuyorum birine guvenemiyorum bir de etrafta olanlari duyunca insan etkileniyor.