- 10 Ağustos 2020
- 999
- 10.085
- 29
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.781
Rabbim tamamını erdirsin inşallah evliliğin bu dünyada cennet olsun canım bnimEvet canım ben nişanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tamamını erdirsin inşallah evliliğin bu dünyada cennet olsun canım bnimEvet canım ben nişanlıyım
Allah razı olsun canım benim ne güzel öyle rabbim de sana kalbindekini nasip etsinRabbim tamamını erdirsin inşallah evliliğin bu dünyada cennet olsun canım bnim
Aminn inşallahAllah razı olsun canım benim ne güzel öyle rabbim de sana kalbindekini nasip etsin
Yaaaa iste bizim topimizzz ozlemisiim burda kaynatmayi bildirimlere yetisememeyi ne gublerdi beeee@Blue_Perii
@-Adel-
@kahvesevmemben
debriyajgazfren
@Reyyan__
@balbocuuu
@PrensesAnnesi_
minik kalp0753
@Kara_gozlum
@Cay6
@Limonsuzzcay
@Hannaz
@Minik Meleklerim
@hicmakam
@Asiye_
@Ayas19
@Cennet Annesi
@Cennetul Mualla
@brn88
Chocolita
@CiNNET NUR
@Culhagibi
@Cuel
@Dil-i bitab
@Ehlimuhabbet
@Eren61
@ertugrulunhalimesi
@EternaaLLove
@Feminas
@H M
@hayaksii
@HayatSevinceGuzel
@IsikOlsun
@ISSIZZ
@Adaduru
Kmsl Hnd
@Kova hatunu
@melankolimm
Nurov
@nyks_42
@Pembeemzik
@Pembis Hayaller
@poyrazinmelegi
@Rakika
@Temmuz07
@Yasnaz
Eki Görüntüle 2808033 Eki Görüntüle 2808034
Selammm kizlarrree
Ben severimEminmisin gazoz sakıncalı gibi tatlış verince
Tamam önce gazoz sana gelecekBen severim
Herzaman beklerim canım sıkılırsan buyur çiçeğim.
Oo sen hemen kaptın bu işe tam benlik sorgusuz sogalsiz.Ben ortama uyarim kizlar ne verirseniz gider
Mesafeler de olsa baya yakınmış gibi hissetmekde güzel bende safranbolu.Ben Istanbul :)
Meraba hoşgeldin papatya bende iyiyim vallaha evde hayat varHeeeellloooo teşekkür ederim canm nasilsin bakim
Seniq seniq agzinda pek sıkıEminmisin gazoz sakıncalı gibi tatlış verince
Maşallah maşallah rabbim muradına erdirsin ben safranbolu 23 yaş 7yil evliyim çocuk yok şuan.Gaziantep canım fakat bekarım nişanlıyım evlilik hazırlığı 26 yaşındayım. Sen nereden sen anlat bakalım
Aşkım geldim artık buralardaydım pek aktif değilim girmeye üşenir oldum yaw:)T Tatlianne20 canımcımmmmmmm hoşgeldin kızzzzzz nerelerdesin
Aşko hoşgeldin canım seni bildirime bogarummm ben yavrimmmYaaaa iste bizim topimizzz ozlemisiim burda kaynatmayi bildirimlere yetisememeyi ne gublerdi beeee
Nurisim şuan mesqull maniti yanındaTamam önce gazoz sana gelecek
Maşallah canım⁰
Herzaman beklerim canım sıkılırsan buyur çiçeğim.
Oo sen hemen kaptın bu işe tam benlik sorgusuz sogalsiz.
Mesafeler de olsa baya yakınmış gibi hissetmekde güzel bende safranbolu.
Meraba hoşgeldin papatya bende iyiyim vallaha evde hayat var
Seniq seniq agzinda pek sıkı
Maşallah maşallah rabbim muradına erdirsin ben safranbolu 23 yaş 7yil evliyim çocuk yok şuan.
Aşkım geldim artık buralardaydım pek aktif değilim girmeye üşenir oldum yaw:)
Aşko hoşgeldin canım seni bildirime bogarummm ben yavrimmm
Merhaba şekerim hoşgeldin iyiyim şükür hayatta pek değişen bisi yok herkes gibi evde hayat diyoruz sen napiyon nasılsın gülüm. Pek gorusemiyoz.Merhabaaaa nasılsınız
Belli bir sure gecsin gorurum seniMeraba hoşgeldin papatya bende iyiyim vallaha evde hayat var
Kız zaten görüyorum ben mizah amaç eskisi gibi aktivite yok günler evde çoğunluk tabiki memnunuyuz hem ever hem hayırBelli bir sure gecsin gorurum seni
Bende iyiyim canım benim sorma ya özledik seniMerhaba şekerim hoşgeldin iyiyim şükür hayatta pek değişen bisi yok herkes gibi evde hayat diyoruz sen napiyon nasılsın gülüm. Pek gorusemiyoz.
Napiyon nasılsın nasıl geçiyor gerçi denk geldikçe okuyorum mesajlarını sık sık gelmeyince yazmıyordum.Bende iyiyim canım benim sorma ya özledik seni
Yenimi doğum yaptın canım. Çoluk çocuk olan ebebyin üyelerim kayıplardaA.s bacıkolar bebikten sonra forum hayatım pardon tüm sosyal hayatım çöktü beni affedin
Iyi seyirler canım bi ben bakmadım ya pek tele aram yok uzak kaldık tele bakiyoz çok duyuyom o diziyide.Merhaba herkese masumlar apartmanı izliyorum şuan