- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.601
Canım bizim aramiz limoni onunla zaten yaklaşık bir yıldır gelip gitmiyordukHerşeyin başı saygı canım
Haber verse ne olacak kızzzzzz evin de temşz miydi
Aynen canım yaaaaaa gündüz çok yoruyor bari gece dinleneyim
Neden kiOlmayan memeyi mi
İşte diyorum yaaaaa küçük büyük farketmez bence evime biri gelecekse önceden bana haber vermeli bu saygıdır diye düşünüyorum yani çat kapı gelinmesini hiç istememCanım bizim aramiz limoni onunla zaten yaklaşık bir yıldır gelip gitmiyorduk
Ben sünnet mevlidi yaptım bir gün arayıp ta ne ihtiyacın var demedi ben ailemle komşularım la yaptım büyük işleri
Benim evimi halamlar derledi topladı misafir gibi gelip misafirlerle bir gitti
Eltim benden 15 gün sonra yaptı onun düğününü onlar yaptı hiç başından ayrilmadilar falan
Şuan benle görüştüğü halde arkamdan konuştuğunu duyuyorum ve hani konisan kişiler de bazı şeyi bilecek kişiler değil onun söylediği belli yani
Bu böyle sürer gider samimiyet sıfır kadında
Kız 8 aylıkken memeyi bıraktı ama emzik düşmez gece ağzındanNeden ki
Şimdi bize gelip gitmek için can attiklarinim farkına varınca eşime demiştim ki eltim işi nitti ya onlara yüz vermiyordur ondan geliyorlar bize dediigmde eşim bana fesatsin demiştiİşte diyorum yaaaaa küçük büyük farketmez bence evime biri gelecekse önceden bana haber vermeli bu saygıdır diye düşünüyorum yani çat kapı gelinmesini hiç istemem
Herkes bana ne kadar değer verirse o kadar karşılığını alır seveni severim üzeni üzerim valla
Heee ayrımcılık yaparlarsa da hiç görüşmem kimi kayırıyorlarsa gitsin onlarla konuşsunlar
El olana el olurum
Çok da haklısın
Çok yanlış bir hareket bence herkese eşit davranılmalıŞimdi bize gelip gitmek için can attiklarinim farkına varınca eşime demiştim ki eltim işi nitti ya onlara yüz vermiyordur ondan geliyorlar bize dediigmde eşim bana fesatsin demişti
Geçen hafta öğrendik ki eltim onları istemiyormuş eşim bizzat kayınpeder den duymuş yani
Benim söylediklerim bir bir çıkınca eşim bana bişey de diyemiyor bu konularda
Ay evet ya eski sohbet kalmadi@Blue_Perii
@MaviKuplik
@Kara_gozlum
Mavim25
@Merve
@Aaaa Ben
Asiye_
@Feslegen Kokulu Nane
T Tatlianne20
@Reyyan__
minik kalp0753
Tenceresiz kaldim anne
Unutulmuş burası ya çıkın çıkın gelin hadi çağırın herkesi
Aynn asiyem nasilsin iyimisinAyy ne sohbet ler vardı burda anam şimdi de yok
Yakalarım
Vuuu cici anne gelmişIstenilmedigim yere gelmem
Annus gtti gelen olmuyoAy evet ya eski sohbet kalmadi
Kuzu vala bastata ddim isimler aklımda ama yazıya dokemedim yoksa unutulacak kisiler değilsinizKüstüm adelim sana benide etiketlemissin
Öle olsun tamammKuzu vala bastata ddim isimler aklımda ama yazıya dokemedim yoksa unutulacak kisiler değilsinizbugün fena yoruldum
Kendimi üvey anne gibi hissetim cici anneVuuu cici anne gelmiş
@Blue_Perii
@MaviKuplik
@Kara_gozlum
Mavim25
@Merve
@Aaaa Ben
Asiye_
@Feslegen Kokulu Nane
T Tatlianne20
@Reyyan__
minik kalp0753