- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.561
Ohhhhh mis gibi olmuştur ne de tatlı uyuyordur şimdiGerçekten öyle vala bugün iş yaptım koydum arabaya ben nere o oraya geldi bi kere iş yaptımsa uc kere onla ilgilendim anam ağladı resmenbanyo ettim ama kollarım belim fena oldu ağır biraz beyfendi
Derken uyanmaz inşallahhhhBende ona bakiyombebiş iyi teyzesi uyuyo kaç saattir maşallah diyelim nazr vermim
Selam canım nasılsınSelamlar
Bana buna lafım yokGene ben çağrmistim aha gene ben cagirdim kiz
Şükür iyiyim canım sen nasılsın :)Ohhhhh mis gibi olmuştur ne de tatlı uyuyordur şimdi❤❤❤
O da bişey mi ben evi süpürürken kız üstüne oturuyor çeke çeke süpürüyorum hergün 3 defa böyle geziyoz
Derken uyanmaz inşallahhhh
Selam canım nasılsın❤❤❤
Benimde eli kulağında gelir damlarİyi bende eşim gitti geldim kk ya :)))
Aklıma geldikçe topluyomBana buna lafım yokarada topla sen böyle
Ayyy ne olsun valla sessizlik de oturuyorum vallaŞükür iyiyim canım sen nasılsın :)
Benim hepsi uyanık kız babannesi gibi çekirdek citliyoAyyy ne olsun valla sessizlik de oturuyorum valla
Hıhhhhhhhhhh çok sevindin dimi
Bizimki oturacak boyuta gelmedi gelse yapar herhalOhhhhh mis gibi olmuştur ne de tatlı uyuyordur şimdi❤❤❤
O da bişey mi ben evi süpürürken kız üstüne oturuyor çeke çeke süpürüyorum hergün 3 defa böyle geziyoz
Derken uyanmaz inşallahhhh
Selam canım nasılsın❤❤❤
Nie
Ayy kaynana mi görsem daha çok sevinirimHıhhhhhhhhhh çok sevindin dimi
Anam gece oldu gece vampirler çıktı etrafaaaaaBenim hepsi uyanık kız babannesi gibi çekirdek citliyo
Sence bensiz topik olurmu hala ogrenemedinmi cuuuk ayuuup
İyi insan lafın üstüne gelir bak 2 dir kaynana diyorsun 3. De damlarAyy kaynana mi görsem daha çok sevinirim
Ben uyuma ya calisirken gece kalkıp tableti almaya çalışıyorlar zombi gibiAnam gece oldu gece vampirler çıktı etrafaaaaa
Uyutsana bacım azıcık rahat otur sende
1 ay yatılı gelsin kv emiiiiiiiiAyy kaynana mi görsem daha çok sevinirim
Ayyyy teşekkğr ederim canım