- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.023
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.621
Gunaydın cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef ben olursam acıyor burayı.Blue_Peri
debriyajgazfren
Kara_gozlum
Mavim25
merve
Aaaa Ben
Asiye_
Feslegen Kokulu Nane
T Tatlianne20
Reyyan__
minik kalp0753
Tenceresiz kaldim anne
Unutulmuş burası ya çıkın çıkın gelin hadi çağırın herkesi
Burdayiz canim nasılsınız.Kızlar neredesiniz? Sesiniz yok.
İyim hamd olsun sen nasılsınBurdayiz canim nasılsınız.
Ceyizsiz gelin olmaz boşverin kuzen yegen bir tanidik poset yapip gonderirsiniz hediye olarak bi laf var ele gidince ceyiz olmazsa bas kalkilir diye yat kalk dua et baklava geldise keske hepsini serbetlemeseydib dolaba at misafir gelirse veya bilen birine az cikarip şerbetlerdiniz.Canım sıkıldı biraz ağlamayım diyorum ama hormonlarım beni ele geçiriyor . Ben istemediģim bir şeyler yapılınca canım sıkılıyor . Mesela annem başka şehirde yaşıyor gelince bir sürü şeyler getirdi saolsun . Ama istemediğim şeylerde çoģunlukta. Bana bir tepsi baklava getirmiş ve getirme yemiyoruz dememe rağmen . Israf konusunda çok hassasım içim gidiyor bir şey çöpe atılınca . 2,3 dilim getirirsin madem yaptın dedim siz yiyin demiştim . Şimdi şerbetledim ve hiç güzel olmadı eşimde yemiyecek kesin ve çöpe gidecek ben böyle olacağını biliyorum ve günaha giriyorum diye sinirleniyorum ! Neden istemiyorum lafını anlamıyolar . Kalp mi kırmalıyım ?? Ve sürekli bana bir gün buraya geleceksiniz hayal ediyorum hep hayalim diyor y senedir bunu duymaktan sıkıldım bıktım bana öyle demesin çünkü gidemiyecez ve boş ümit yapması canımı sıkıyor her defa oraya gelmemiz çok zor dememe rağmen inadına yapar gibi yaa . Kadin ölüp gitse (Allah korusun) bu benim içimde yara gibi kalacak istediği olmadı diye ama olmayacağınıda biliyor boş laf yani . Annemi babamı ćok seviyorum ama üzülüyorum . Ben çeyizi sevmiyordum bana birsürü çeyiz yaptı gerekli yada gereksiz onlara bakinca bile ağlıyorum . Cunku bu dunyadan göçüp gittiklerinde ben nasil yasayacam bu çeyizle . Hep üzülecem hep. Allah onları başımdan eksik etmesin .
Ama siz hormonlardan böyle karmarsimlardasınız düzelir ıns sizde evladiniza boylr olursunuz emin olun. Benim annem neler ediyir anlatsam sukreden annem iyi ama sevmedigim çok huylar var ama biz onlardan sikayet edemeyiz malesef.Canım sıkıldı biraz ağlamayım diyorum ama hormonlarım beni ele geçiriyor . Ben istemediģim bir şeyler yapılınca canım sıkılıyor . Mesela annem başka şehirde yaşıyor gelince bir sürü şeyler getirdi saolsun . Ama istemediğim şeylerde çoģunlukta. Bana bir tepsi baklava getirmiş ve getirme yemiyoruz dememe rağmen . Israf konusunda çok hassasım içim gidiyor bir şey çöpe atılınca . 2,3 dilim getirirsin madem yaptın dedim siz yiyin demiştim . Şimdi şerbetledim ve hiç güzel olmadı eşimde yemiyecek kesin ve çöpe gidecek ben böyle olacağını biliyorum ve günaha giriyorum diye sinirleniyorum ! Neden istemiyorum lafını anlamıyolar . Kalp mi kırmalıyım ?? Ve sürekli bana bir gün buraya geleceksiniz hayal ediyorum hep hayalim diyor y senedir bunu duymaktan sıkıldım bıktım bana öyle demesin çünkü gidemiyecez ve boş ümit yapması canımı sıkıyor her defa oraya gelmemiz çok zor dememe rağmen inadına yapar gibi yaa . Kadin ölüp gitse (Allah korusun) bu benim içimde yara gibi kalacak istediği olmadı diye ama olmayacağınıda biliyor boş laf yani . Annemi babamı ćok seviyorum ama üzülüyorum . Ben çeyizi sevmiyordum bana birsürü çeyiz yaptı gerekli yada gereksiz onlara bakinca bile ağlıyorum . Cunku bu dunyadan göçüp gittiklerinde ben nasil yasayacam bu çeyizle . Hep üzülecem hep. Allah onları başımdan eksik etmesin .
Yinede dok icini rahatla ama sıkıntı degil bunlar üzülme.Duygularım bu görseldeki gibi
Kayınvalideme götürüm o şerbetler hem yerler hem eve getiririm birazını diye düşündüm . Ama eşim bizde yap dedi yaptım olmadı işte çok duygusalım kızıyorum sonra niye kızıyorum ki diyorum duygularım yıpranıyor . Nasıl kiyayım ki hep el emeği göz nuru çeyizlerim . Bana bir şey yapıp kendini yorma diyorum hani yaptığı şeylere para verip o kadar uğraşacağına alabilir . Ama açik açık soylemiyorum. Icinden geliyor yapsin diyorum sonra ben nasil bunları atarim yada birine veririm ki diyorum çok tuhaf bir his işte . Bilmiyorum bendeCeyizsiz gelin olmaz boşverin kuzen yegen bir tanidik poset yapip gonderirsiniz hediye olarak bi laf var ele gidince ceyiz olmazsa bas kalkilir diye yat kalk dua et baklava geldise keske hepsini serbetlemeseydib dolaba at misafir gelirse veya bilen birine az cikarip şerbetlerdiniz.
Ama siz hormonlardan böyle karmarsimlardasınız düzelir ıns sizde evladiniza boylr olursunuz emin olun. Benim annem neler ediyir anlatsam sukreden annem iyi ama sevmedigim çok huylar var ama biz onlardan sikayet edemeyiz malesef.
Yinede dok icini rahatla ama sıkıntı degil bunlar üzülme.
Iyi etmissin bende calistigimdan burda olamiyom ama isim bitiyor az kaldi bol bol konuşuruz haftaya buralarda takilcam3.4. Ay kusma bulantıyla gecti . Sonra virus cikti ailemin yanina 1 senedir gidemedim . Onlar geldi Allah razı olsun . Dertleşcek arkadaşimda yok bu grubu görünce içimi dökmek istedim . Evet sıkıntılı seyler değil aslında ama uzuluyorum iste . Bir uzuntu bi sevinc duygularimm irbirine girdi . Bu baklavanin tadı da kötü olunca agladım yine . Gercekten israftan nefret ediyorum . Esim kendi tabagini yemezse kendisine at derim bir daha öyle bir sey yapmasin diye . Ben yemeyecegim seyi en bastan israf olur diye dikkat eder az yerim ya da yemem . . Bu ve benzeri olaylar
Hayırlı akşamlar canım.İyi geceler
Aleykum selam adelcimBlue_Peri
debriyajgazfren
T Tatlianne20
PrensesAnnesi_
Reyyan__
balbocuuu
minik kalp0753
Feslegen Kokulu Nane
Aaaa Ben
C Cennet Annesi
C CiNNET NUR