- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.381
Unuttu valla ise gir dmeekle iyimi ettik bilemiyomAyyyyy iyi ettin canım yaaa tatlıanne işe girince hepimizi unuttu nasılsın canım
Aynen yaaaaa ama en azından akşamaları filan biraz bakabilir diye düşünüyorum ama hiç girmiyor nerdeyseUnuttu valla ise gir dmeekle iyimi ettik bilemiyomiyim hamdolsun sen canm
kiz sahimi diyosunYok almadım canm. Bizimki fena dün gece sabah ben-i mahfetti gece bi ara gelyoo sandim öyle indiki altlara dedim aha kafası geliyo
Baya yoğun oluyo gunler sora giriyo oda kac dk sürüp gidiyo yineAynen yaaaaa ama en azından akşamaları filan biraz bakabilir diye düşünüyorum ama hiç girmiyor nerdeyse
Gerçekten dün gece öyleydi girdim yatağa sola yattm başladı bu hareketlenmeye fazla iner oldu aşağılarakiz sahimi diyosunbenimkide surekli sol tarafimi tekmeliyor zilli
Senin tam dogum tarihin ne zamana canimGerçekten dün gece öyleydi girdim yatağa sola yattm başladı bu hareketlenmeye fazla iner oldu aşağılarabak sen prensese yerleri daraliyo onlara da hak vermek lazm
Napaysin pamuk
Kız az kalmış zaten ben büyük kızımı 37+3 de aldım kucağıma küçüğümü de 37+1Gerçekten dün gece öyleydi girdim yatağa sola yattm başladı bu hareketlenmeye fazla iner oldu aşağılarabak sen prensese yerleri daraliyo onlara da hak vermek lazm
Evet canım neyse işi geçiciydi herhaldeBaya yoğun oluyo gunler sora giriyo oda kac dk sürüp gidiyo yine
Salı günü belli olcak doktor o zaman konuşuruz demiştiSenin tam dogum tarihin ne zamana canim
Gerçekten dün gece öyleydi girdim yatağa sola yattm başladı bu hareketlenmeye fazla iner oldu aşağılarabak sen prensese yerleri daraliyo onlara da hak vermek lazm
Ben hamileliğim son zamanları yerimden kalkmak istemiyordum. Seninki normal canım. ❤❤diğer yerde sasirtmam ama
Az kaldi öyle canm dr banada dedi 38de bile gelir diyeKız az kalmış zaten ben büyük kızımı 37+3 de aldım kucağıma küçüğümü de 37+1
Annisteki azmi görünce bırakmazlarEvet canım neyse işi geçiciydi herhaldebirince döner sahalara geri
Bende kalkmak istemiyom ama ne yatabiliyom nede ayakta durabiliyomBen hamileliğim son zamanları yerimden kalkmak istemiyordum. Seninki normal canım. ❤❤
2 3 haftan kaldi canim cok heyecanliSalı günü belli olcak doktor o zaman konuşuruz demişti
Ayyyy hatta 2. Cadıya doktorum gün vermişti 6 eylülde sezaryen olacaktım cadı duramadı 1 eylül de suyum geldi acil sezaryen oldumAz kaldi öyle canm dr banada dedi 38de bile gelir diye
Annisteki azmi görünce bırakmazlar
Rabbim bir avazda kurtarsın canımBende kalkmak istemiyom ama ne yatabiliyom nede ayakta durabiliyom
Suan gittidönüşü efsane olacakmis
Yerlstrio demk ki kafasini . Oh ne guzlYok almadım canm. Bizimki fena dün gece sabah ben-i mahfetti gece bi ara gelyoo sandim öyle indiki altlara dedim aha kafası geliyo