- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.667
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.361
Evet balam havalar soguk virüs korkusuda basa bela allah sonumuzu hayırlı kılsın sagolasınGeçmiş olsun canım havalar şaşırtıyo hasta olmamak mümkün deil yinede dikkat et. Bende hamdolsun iyim biraz agirlastim ya yorgun oluyorum
Valla tez zamanda altlatsak su virüs belasını fazla kayıp vermeden.Evet balam havalar soguk virüs korkusuda basa bela allah sonumuzu hayırlı kılsın sagolasınkıyamam sana nisan anasımı olacaksın sende
Ruh ikiziimdir kendileri
Kiz senin yalanci sancilr baslamadi miValla tez zamanda altlatsak su virüs belasını fazla kayıp vermeden.
Öyle görünüyo salı günü kontrolde belli olcak doğum
Senin yine 7000 Kusur ya kulpik napsin
Yok arada kramplar giriyo bide beyefendi altlara iniyo geldi gelicek oluyoKiz senin yalanci sancilr baslamadi mi
Yahu mesaj sayin almış yürümüş daha ne yapcan sayiyi blueylami yarisiyon napiyon
Bu zamnin erkkleri de rahat durmuo anam. Erknden geliolr. Hurma falan aldin mi acilman olsn diyeYok arada kramplar giriyo bide beyefendi altlara iniyo geldi gelicek oluyo
İnsallah balamValla tez zamanda altlatsak su virüs belasını fazla kayıp vermeden.
Öyle görünüyo salı günü kontrolde belli olcak doğum
Ruh öküzüyüzde diyebilirizRuh ikiziimdir kendilerinirde dedikodu ekşın orda biz
Suan gittikuplik gibi olacaaaaıko yüzden ellere kuveet
Ayyyyy iyi ettin canım yaaa tatlıanne işe girince hepimizi unuttu nasılsın canım@Blue_Perii
@balbocuuu
@MaviKuplik
@Reyyan__
minik kalp0753 kalp0753
T Tatlianne20
@PrensesAnnesi_
@BBlair
Feslegen Kokulu Nane
@Morsardunya
@_Hiram_
@Bifincankahve
@Melekhatun
@Gizemm0
@Mmmmmerveeeee
@Hannaz
Kmsl Hnd
F Fatma KTL
Hellooo hanımlar
Bi değişiklik edem dedim
O okuzluk kocalara ait litfenRuh öküzüyüzde diyebiliriz
Yok almadım canm. Bizimki fena dün gece sabah ben-i mahfetti gece bi ara gelyoo sandim öyle indiki altlara dedim aha kafası geliyoBu zamnin erkkleri de rahat durmuo anam. Erknden geliolr. Hurma falan aldin mi acilman olsn diye
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun inşallahİnsallah balamHadi hayırlısı olsun canım kolay dogumla al bebegini saglıkla kucagına insallah
Birileri öküz olmalı evetO okuzluk kocalara ait litfenbiz çüçek olrak kalacayuk