- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.401
KıZzzzzz sen nerelerdesinkesin öyledir hahah başka yerlerde yorum sayısını mı yükseltcekmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KıZzzzzz sen nerelerdesinkesin öyledir hahah başka yerlerde yorum sayısını mı yükseltcekmiş
Yumurta deliğe dayandı sag salim gelsin de inşallah2 3 haftan kaldi canim cok heyecanli
Demek ki bizimki de yorulma neyin yok yaw sen yine iyisinYerlstrio demk ki kafasini . Oh ne guzl bnmkisi de gece baslio yorulup uyuyo baya
Amin inşallah canımRabbim bir avazda kurtarsın canım
Buraya gelmiyo baska yere nasi gitsinkesin öyledir hahah başka yerlerde yorum sayısını mı yükseltcekmiş
Sabırsız demekki bakalim bize ne dicek doktorAyyyy hatta 2. Cadıya doktorum gün vermişti 6 eylülde sezaryen olacaktım cadı duramadı 1 eylül de suyum geldi acil sezaryen oldum
Zavallim 4 duvar arasinda sıkısmis napsin yaaDemek ki bizimki de yorulma neyin yok yaw sen yine iyisin
Az daha sabretsin bisi olmazZavallim 4 duvar arasinda sıkısmis napsin yaa
Yirtarim daglari enginlere sıgmam tasarimAz daha sabretsin bisi olmaz
Bu halimle güldürdn beni ya sağol ❤Yirtarim daglari enginlere sıgmam tasarim
Gulerken daha bi asagi iner kafasi adile nasit gibi gulBu halimle güldürdn beni ya sağol ❤
Kiz gulerken kendimi adile nasit gibi hissediyom zaten karnim hop hop oluyoGulerken daha bi asagi iner kafasi adile nasit gibi gul
Ben de oyleyim. Bide o tipime guluom qıd qıd qıdKiz gulerken kendimi adile nasit gibi hissediyom zaten karnim hop hop oluyo
Gecen annem burdaydi guluyom kadın halime sasrdiBen de oyleyim. Bide o tipime guluom qıd qıd qıd
Slm cnm nasılsın neypyrsn iyi yaptın@Blue_Perii
balbocuuu
@MaviKuplik
@Reyyan__
@minik kalp0753 kalp0753
T Tatlianne20
@PrensesAnnesi_
@BBlair
@Feslegen Kokulu Nane
@Morsardunya
Asiye_
@Bifincankahve
@Melekhatun
@Gizemm0
@Mmmmmerveeeee
@Hannaz
Kmsl Hnd
F Fatma KTL
Hellooo hanımlar
Bi değişiklik edem dedim
Vallahi ilk kızım karnımda bile düzgün hareket etmezdi doğdu çok akıllıydı ama küçük karnımda gece gündüz durmazdı şimdi de öyleSabırsız demekki bakalim bize ne dicek doktor
As iyim sen nasılsın canım. Yemeğe giriştim napimSlm cnm nasılsın neypyrsn iyi yaptın ☺
Korkutma beniVallahi ilk kızım karnımda bile düzgün hareket etmezdi doğdu çok akıllıydı ama küçük karnımda gece gündüz durmazdı şimdi de öyle
Slmın hello@Blue_Perii
balbocuuu
@MaviKuplik
@Reyyan__
@minik kalp0753 kalp0753
T Tatlianne20
@PrensesAnnesi_
@BBlair
@Feslegen Kokulu Nane
@Morsardunya
Asiye_
@Bifincankahve