- 4 Eylül 2018
- 18.739
- 72.069
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.281
Yok canim ben baştan atanamadimMasallah canim ismin tanıdık geldi sanki muhabbet ettik gibi ondan dedim bu ara yokumda unutur oldum. Cocukta dolayimi biraktiniz işi yoksam
Tabi çalışmanın da bir çok zorluğu oluyor. Allah yardımcın olsun canımOrası öyle ama bazen insan yoruluyor
Sabah 7de uyan çalış ego çek
Sonra temizlik yemek felan pof
Hepimizin kuzumTabi çalışmanın da bir çok zorluğu oluyor. Allah yardımcın olsun canım
Umudunu kaybetme zaten meslegini bırakma.Yok canim ben baştan atanamadimsonra çoluk çocuk derken iyice uzaklaştım. Kpss ye girdim hep ama olmadı. Fakat vazgeçmiş değilim. Hala umudum var
Aminnn canımHepimizin kuzum
Allah evlatlarını sana bağışlasn
Evet inşaallah ama yaşım da Kemal'e erdi erecekUmudunu kaybetme zaten meslegini bırakma.
Hayırdır kuzum ne olduCooook canim sıkın cok
Olsun tam ideal yas cocuklar kaç yas.Evet inşaallah ama yaşım da Kemal'e erdi erecekya nasip
Biri 4 diğerleri 4 aylıkOlsun tam ideal yas cocuklar kaç yas.
Bende 23 6 senelik evliyim çocuk henuz yok canim busenede kisa sureligine iskurdan 9aylik bir işe girdim.Biri 4 diğerleri 4 aylık
Sizleri de tanımak isterim
Herkes çalışıo sen de çalışıonSende mi çalışıyon kuzum
Haa anladım canıö :)kuzum yeni evlenen coflet ev sahibimin gelini eski ayni mahalledeyiz bide benimle yasit bir tane daha var oda ayni mahallede evlencekler cift olarak bu aralar iyi anlasiyoz git geller gezmeler anliycagin
sende demiiii
sagol balimm
şükür ayakta durabildik. Haziranda nasip ederse cocuk için hazirlik edecem on plan.
Masallah canim ismin tanıdık geldi sanki muhabbet ettik gibi ondan dedim bu ara yokumda unutur oldum. Cocukta dolayimi biraktiniz işi yoksam.
Gencecik evlenmişsin deseneBende 23 6 senelik evliyim çocuk henuz yok canim busenede kisa sureligine iskurdan 9aylik bir işe girdim.
Benim eşim de az önce Aradı dedi seni kpss ye çalıştırcam hatta beraber çalışalım dedi olur dedim bakalım :)Bende kısa sürede olsa kurumda calismak ve ortama alıştım zor gelicek ayrilik banada
23 yaşında mısınBende 23 6 senelik evliyim çocuk henuz yok canim busenede kisa sureligine iskurdan 9aylik bir işe girdim.
BendemiHerkes çalışıo sen de çalışıon
Haa anladım canıö :)
Ne güzel :)Bendemicanım ben şimdi memleketteyim nenemin yanındayım çalışmıyorum
aminn gülüm aminnnnGencecik evlenmişsin deseneRabbimiz sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşaallah ❤
Ne güzel destek olmasi neguzek bende lise acik düşünüyorm ya nasip ederse artik oda.Benim eşim de az önce Aradı dedi seni kpss ye çalıştırcam hatta beraber çalışalım dedi olur dedim bakalım :)
Sevsinler seniBendemicanım ben şimdi memleketteyim nenemin yanındayım çalışmıyorum
Aynen canim 23.23 yaşında mısın