- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.887
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.301
Bende seni severimSevsinler seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni severimSevsinler seni
Eşim sağlıkçı ya.. Başka biryer istiyor.. Bende çocuk gelişim okumak istiyorum çocuklarla aram çok iyi :) anasınıfında çalışmak isterimaminn gülüm aminnnn
Ne güzel destek olmasi neguzek bende lise acik düşünüyorm ya nasip ederse artik oda.
Ben de 23 yaşındayım sen çok erken evlenmişsin canım maşşallah :)Aynen canim 23.
Ne guzel olur basarabilirsen basarirsin tabi yap bence. Kazancaksin.Eşim sağlıkçı ya.. Başka biryer istiyor.. Bende çocuk gelişim okumak istiyorum çocuklarla aram çok iyi :) anasınıfında çalışmak isterim
İnşallah canım inşallah :) ben önce bebişte istiyorum o da olsa süper olurNe guzel olur basarabilirsen basarirsin tabi yap bence. Kazancaksin.
Sen kac senelik canim aynen hayata erken atıldık malesef. Cocuk varmı.Ben de 23 yaşındayım sen çok erken evlenmişsin canım maşşallah :)
Aynen benim 3 düşük bir kayip oldu 1 bucuk sene olcak dogum edeli 1aY yaşadı.İnşallah canım inşallah :) ben önce bebişte istiyorum o da olsa süper olur
Ben 2019 ocak 29 ne güzel bir tarih dimiSen kac senelik canim aynen hayata erken atıldık malesef. Cocuk varmı.
Bir yillik yani tazecik gelin.Ben 2019 ocak 29 ne güzel bir tarih dimi
Ay çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim vallahi...Rabbim başka acı yaşatmasın canım Meleğin cennette şimdi peki Çocuğun var mı başkaAynen benim 3 düşük bir kayip oldu 1 bucuk sene olcak dogum edeli 1aY yaşadı.
1 yıl 3 ay canım ondan önce de evli gibiydik zatenBir yillik yani tazecik gelin.
Yok canim ara verdim bu dogumdan sonra nasip ederse iş bitince artik.Ay çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim vallahi...Rabbim başka acı yaşatmasın canım Meleğin cennette şimdi peki Çocuğun var mı başka
Oh oh maşallah rabbim bir ömür boyu ailenizide şen etsin.1 yıl 3 ay canım ondan önce de evli gibiydik zaten
Rabbim ikimize de nasip eder İnşallah canımYok canim ara verdim bu dogumdan sonra nasip ederse iş bitince artik.
Amin cümlemize inşallah :) ben ilk zamanlar kv ile yaşıodum ya bana 70 yıl gibi geliodu neyse ki eşim atanıncaOh oh maşallah rabbim bir ömür boyu ailenizide şen etsin.
Aminnn canim aminnRabbim ikimize de nasip eder İnşallah canım ♥♥
1yil bende yasadim sormaaaa aksimiydiiiAmin cümlemize inşallah :) ben ilk zamanlar kv ile yaşıodum ya bana 70 yıl gibi geliodu neyse ki eşim atanınca
Bende 10 ay aksi değildi kv çok iyi bir insandır benim. Ama düzenim yoktu ev her Allahın günü tıklım tıklım olurdu eşimin ailesi kalabalıklar ve Aile apartmanı düşün.. Eşime kaç defa yapamıyorum kendi evimize gecelim dedim Atamam gelince cıkcaz diye diye 10 ay gecti öle böle şuan da kv beni hergün Arar ağlıyor bu sefer sizi özledim diyor gelin diyor.. Gelinleri de yemek yapıp evlerine kaçıyo tabi.. Benim gibi gelin nerdeee1yil bende yasadim sormaaaa aksimiydiii