Haydi gelin çıkın çıkın gelin

İlk geldiğim günlerde aktiftin sonra baktım kayboldun sonra yine baktım çalışıyormuşsun balım Rabbim güç kuvvet huzur mutluluk versin inşallah
Ben bakma sabah uykusuz kalirim diye iste bulunmuyom surda 3 buçuk ay kaldı işin bitmesineaktif olurum artik cocuk sureclerinede başlarsam eger. Nasip artık.

Ben bakma sabah uykusuz kalirim diye iste bulunmuyom surda 3 buçuk ay kaldı işin bitmesineaktif olurum artik cocuk sureclerinede başlarsam eger. Nasip artık.
İnşallah Canım Ama kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel bi yandan iş bi yandan eş ev işi yemek eminimki yoruluyorsundur

Kız ne misafiri sana hergün misafir mi gelio yoksam
kuzum yeni evlenen coflet ev sahibimin gelini eski ayni mahalledeyiz bide benimle yasit bir tane daha var oda ayni mahallede evlencekler cift olarak bu aralar iyi anlasiyoz git geller gezmeler anliycagin
Offf evt yarın iş varrrrr
sende demiiii
Kolay gelsin canım..
sagol balimm
İnşallah Canım Ama kendi ayaklarının üzerinde durman çok güzel bi yandan iş bi yandan eş ev işi yemek eminimki yoruluyorsundur
şükür ayakta durabildik. Haziranda nasip ederse cocuk için hazirlik edecem on plan.
Canım bilmiyorum ki belki de konusmusuzdur
33 yaşındayım 3 çocuğum var çok şükür ❤
Konyalıyım.
Edebiyat öğretmeniyim ama çalışmıyorum ev hanımıyım
Masallah canim ismin tanıdık geldi sanki muhabbet ettik gibi ondan dedim bu ara yokumda unutur oldum. Cocukta dolayimi biraktiniz işi yoksam.

Ayy yok balım 6.senem kurumda
Daha öncesinde özelde 2 senem var
8 senedir çalışıorm
Ev hanımı olmak isterdim ama bazen bunalıyorm
Bence ev hanımı olma çalışıyorlar işin varken devam et canim ben çok sıkılıyorum. Çocuklar büyüsün inşallah çalışmak isterim. İnsanın kendi parasını kazanması güzel ve güven verici.

Maşallah ben hiç anlamam bu işlerden
Keşke bende anlamasaydm hayatımın hatası bu bölüm

Evt cnm bende

Orası öyle ama bazen insan yoruluyor
Sabah 7de uyan çalış ego çek
Sonra temizlik yemek felan pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…