- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #57.241
Olsun canım mekanın sahibi de yazar gündüz gördüğünde nasılsınızİyi geceler , mekanın sahibi yok biz varız fedaileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım mekanın sahibi de yazar gündüz gördüğünde nasılsınızİyi geceler , mekanın sahibi yok biz varız fedaileri
İyiyiz çok şükürOlsun canım mekanın sahibi de yazar gündüz gördüğünde nasılsınız
Ayniyik halbukimm bn neden 50den dusemiyom bitürlu anlamiyommmAslında peşinde dolanıyosun gobis kalmaması lazımdı çok bı gariplik vayyyyy
1.57 ,1.58 civarinda
Anam 50 cokmu kız git deli ben olsaydım keşke o kilodaAyniyik halbukimm bn neden 50den dusemiyom bitürlu anlamiyommm
Gel degisekkAnam 50 cokmu kız git deli ben olsaydım keşke o kiloda
Hosgeldin kuzum
Hayırlı geceler canım bende topik inde bir gezineyim dedim Nasılsın
Hayırlı geceler tatlım.. Senin topik bu mu hayırlı olsun :))
Iyi yapiyon ya bende ozledim bu topigi canlandirayim dedim.Hosgeldin kuzum
Bende oturmşm buraya takılıyorum
Hahahhaha bende aynı sebebten geldm vallaHayırlı geceler canım bende topik inde bir gezineyim dedim Nasılsın
İyi yaptın sen olmasan hiç gelmiyorum burayaIyi yapiyon ya bende ozledim bu topigi canlandirayim dedim.
iyi ettin kuzum biraz işten dolayi ara verdik herkes uçmuş bem olursam canlaniyor ancakHayırlı geceler canım bende topik inde bir gezineyim dedim Nasılsın
Hayırli geceler poncik aynen uzin suren bir topikti ama ben olmayinca burada sürmüyorHayırlı geceler tatlım.. Senin topik bu mu hayırlı olsun :))
kizlar bos kaldi bensiz yürümüyor buralar hg baloncukummm.Hahahhaha bende aynı sebebten geldm valla
Aynen bensiz yürümüyor zatiiinİyi yaptın sen olmasan hiç gelmiyorum buraya
Hoşgeldik madem :) ee napıonuz gızlarr.. Benim kociş işte bnde evde yalnız kk de dolanıyom tv izliyorum elektrik sobayı da açmışımiyi ettin kuzum biraz işten dolayi ara verdik herkes uçmuş bem olursam canlaniyor ancak
Hayırli geceler poncik aynen uzin suren bir topikti ama ben olmayinca burada sürmüyor
Hşb cnm nasılsınkizlar bos kaldi bensiz yürümüyor buralar hg baloncukummm.
Aynen bensiz yürümüyor zatiiin
İlk geldiğim günlerde aktiftin sonra baktım kayboldun sonra yine baktım çalışıyormuşsun balım Rabbim güç kuvvet huzur mutluluk versin inşallahiyi ettin kuzum biraz işten dolayi ara verdik herkes uçmuş bem olursam canlaniyor ancak
Hayırli geceler poncik aynen uzin suren bir topikti ama ben olmayinca burada sürmüyor
Hoşgeldik madem :) ee napıonuz gızlarr.. Benim kociş işte bnde evde yalnız kk de dolanıyom tv izliyorum elektrik sobayı da açmışım
Kizceler bende bugun disardaydik yorulduk esim erken yatti misafirde gelmedi bende bugun ayira bildim kendime kk yi yarin is var.Hşb cnm nasılsın