- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.701
6 senedir ha bu oldu ha şu oldu derken ümitlerim tükendiTup bebek mi koyacaklar canimneden bukadar bıkmıs gibisin allahtan umit kesilmez
evet ilk tüp bebek ama heyecanlı değilim zaman geçtikçe stres oluyorum ..Sen neler yapıyorsun sizin bebiş var mı yada düşüüyor musunuz ?ilk tüp bebek deneyimin mi
Bnim tanidigim 7 yil sonra tup bebek tuttu umidini kaybettme canim sukur iyiyim canim islerimi bitirdim yemek bulmaya çalışıyorum6 senedir ha bu oldu ha şu oldu derken ümitlerim tükendi
çok eşin ameliyat olsun 3-4 ay içinde hamile kalınıyor .. forumda da okumuştum genelde hep hamile kalınıyordu yada mutlaka düzelme oluyordu ..
bilmiyorum birde etrafımdaki insanlarında baskıları var herkes birilerinden bahsediyor bu durumdan uzaklaşmaya çalışıyorum mümkün olduğunca ..olursa eğer doğana kadar inanmayacağım
Sizde durumlar nedir ? nasılsınız ?
evet ilk tüp bebek ama heyecanlı değilim zaman geçtikçe stres oluyorum ..Sen neler yapıyorsun sizin bebiş var mı yada düşüüyor musunuz ?
Merhaba çok teşekkür ederim.Halimi hatrımı sorduğun için.
Gerçekten bazen halimi hatrımı sormasına o kadar ihtiyaç duyuyorum ki
Bazen bazı arkadaşlarım bile bir küçük merhaba demiyor çok üzülüyordum
Beni bu davranışlarınız tebessüm ettiriyor
İyi olmaya çalışıyorum Ocakta tüp bebeğim hala beklemedeyim Ama çokta umutlu değilim açıkçası hayırlısı olsun herkes için ..
Sizin durumlarınız nasıl ?
Olurmu öyle, siz tebessüm edin ben hep sorarım hal hatrınızı, üye olmadan öncede okumuştum yazışmalarınızı ordan hatırlıyorum, uzun bir süreç yorucu bir süreç sizi anlıyorum, dile kolay 6 yıl haklısınız6 senedir ha bu oldu ha şu oldu derken ümitlerim tükendi
çok eşin ameliyat olsun 3-4 ay içinde hamile kalınıyor .. forumda da okumuştum genelde hep hamile kalınıyordu yada mutlaka düzelme oluyordu ..
bilmiyorum birde etrafımdaki insanlarında baskıları var herkes birilerinden bahsediyor bu durumdan uzaklaşmaya çalışıyorum mümkün olduğunca ..olursa eğer doğana kadar inanmayacağım
Sizde durumlar nedir ? nasılsınız ?
Efkarlanmak üzülmek ve pes etmek yokbenimde yok canım 1 dış gebelik oldu tüplerim alındı 17 aralıkta tüp bebek için görüşmeye gitcem bndede heycan yok inanırmısın. galiba alıştım artık bu duruma normal kontrol gibi gelior
amin sağolasın canım herkesin herşey gönlünce olsunOlurmu öyle, siz tebessüm edin ben hep sorarım hal hatrınızı, üye olmadan öncede okumuştum yazışmalarınızı ordan hatırlıyorum, uzun bir süreç yorucu bir süreç sizi anlıyorum, dile kolay 6 yıl haklısınız
Ama insanların ne dediğini umursamayın, ha 6 yıl ha 6 gün, evlendikten hemen sonra ee çocuk nerde, ee düşünmüyormusun gibi gibi bnlar bizim toplumumuzda olağan şeyler malesef lütfen canınızı bunlarla sıkmayınmoral çok önemli tutmayacak diye düşünürseniz tutmaz, pozitif enerji yüklü olman gerekiyor, tıp çok ilerledi, bence tüp bebekte tutmama olasılığı son zamanlarda para tuzağı, eskiden tüp bebek yaptırıp tutmayan olmazdı, bu sebeble iyi bir hastane ve vicdanlı bir doktora gelmeniz dileğiyle inşallah hayırlısı ile canım
Iyy cnm pazara cikicam brazdan sen napiyosunnAsiye_ @adel8893 minik kalp0753 @Reyyan__ @MaviKuplik T Tatlianne20 @Blue_Perii balbocuuu @Sumeyye-F napiyonuz canlarimmmm
Rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin canım hg bitanem.Merhaba çok teşekkür ederim.Halimi hatrımı sorduğun için.
Gerçekten bazen halimi hatrımı sormasına o kadar ihtiyaç duyuyorum ki
Bazen bazı arkadaşlarım bile bir küçük merhaba demiyor çok üzülüyordum
Beni bu davranışlarınız tebessüm ettiriyor
İyi olmaya çalışıyorum Ocakta tüp bebeğim hala beklemedeyim Ama çokta umutlu değilim açıkçası hayırlısı olsun herkes için ..
Sizin durumlarınız nasıl ?
Canım benim napıyosun nasılsın@Blue_Perii
balbocuuu
@Reyyan__
minik kalp0753
@adel8893
PrensesAnnesi_
@MaviKuplik
@Dilos06
@HayatSevinceGuzeell
@Yasnaz
@Kara_gozlum
@EternaaLLove
@Kmsl Hnd
@AnneAslan
@Limonsuzzcay
@Bonus
@Cay6
@BUSR4
@kitapkahvehuzur
@Blossom77
@Uykusuz Uykucu
@Feminas
@Tulparr
@Kutsal Tiramisu
@Seymaa00
@kinderpingui
@Kocasininprensesi93
@D e f n e
@Chocolita
@Fatma KTL
@-Erva-
@Ayas19
@Psikolojik Deliii
@H M
@Loriklorik
@hizuran
@gulse14
@Temmuz07
N Nnuurrr
@Numanayse
@Canevim
@Cennet Annesi
@marshmallow
@Culhagibi
@Ehlimuhabbet
@Nana2222
@hicmet16
@hicmakam
@kevsersoylu
@kukrim27
@Kutsal_zebra
@Portakalcicegimm
@melankolimm
@SeviyomHee
@Adaduru
@Ilaymilya
@2014prenseslerim2015
@Nurov
@SaryamV
@MigiMadid
@imzaben
Hayirli sabahlar kızlar toplu etiket ediyim didim tek tek halinizi hatırınızı soramiyom göremiyorum hemde ozledim topik sohbetinizi dedikodunuzu.herkese selam olsun tükürüklü öpücükler size
Amin inşallahRabbim insallah en kisa zamanda nasip etsin canım hg bitanem.
günaydın :)Günaydın, gününüz aydın ve neşeli olsun inşallah
Napmisin kiz boleeAsiye_ Asiye_ [IMG alt="adel8893"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/919/919423.jpg?1573234241[/IMG] adel8893 minik kalp0753 minik kalp0753 [IMG alt="Reyyan__"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/922/922396.jpg?1575013487[/IMG] Reyyan__ [IMG alt="MaviKuplik"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/933/933195.jpg?1570300611[/IMG] MaviKuplik T Tatlianne20 T Tatlianne20 [IMG alt="Blue_Perii"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/676/676915.jpg?1574071470[/IMG] Blue_Perii balbocuuu balbocuuu [IMG alt="Sumeyye-F"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/876/876060.jpg?1553110097[/IMG] Sumeyye-F napiyonuz canlarimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?