Kv ve görümcemler canım anlayışlı insanlar çok şükür iş yaptırmıyorlar böyle zamanlarda ama ne de olsa ayağını uzatıp yatamıyorsun
Dogru diyon canım aman anlayışlı olmalari iyi. Inşallah dinlene bilirsin erken giderler. Yemek falan yapcan mi.

Dogru diyon canım aman anlayışlı olmalari iyi. Inşallah dinlene bilirsin erken giderler. Yemek falan yapcan mi.
Yok çaya gelcekler canım yemeğim yok zaten o da bi ayrı mesele ne yicem eve gidince acep Allahtan kociş akşam vardiyasında gece gelcek bende ne bulursam yerim

Çokkk kotu bir gun gecirdim
Sabah gec kalktim sonra cocuk hic dusmez diycem yerden dustu kasi yarildi
Hastane hastanr kostum saat su saat olmus ewe wardim ew temizle yemek yap beni bekliyo hersey aglamamak icin zor tutuyorum kendimi

Iyiym ben cok sukur hayirdir niye skkndin
biliyon klasik eş tartışması .
Sağol canım bebiş tedavilerinden dolayı mesleğime bir süre ara vermiştim ama evde durunca psikolojim iyice bozuldu o yüzden tekrar başlayacağım inşallah
bende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz içinde.
Tmm yorum yaparsam mj atarm sana
deli kiz.
Çokkk kotu bir gun gecirdim
Sabah gec kalktim sonra cocuk hic dusmez diycem yerden dustu kasi yarildi
Hastane hastanr kostum saat su saat olmus ewe wardim ew temizle yemek yap beni bekliyo hersey aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Kuzum gecmis olsun ya nediycegimi bilemedim nasil şimdi.
Tatlisim benimmm❤
Bebegim nasılsın.

biliyon klasik eş tartışması .
bende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz içinde.
deli kiz.
Kuzum gecmis olsun ya nediycegimi bilemedim nasil şimdi.

Bebegim nasılsın.
Valla tahmin ettim seninle esinde biraz sorn cok oluyo aranzda ama insallah basit biseydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…