- 30 Mayıs 2016
- 2.075
- 4.423
- 133
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #56.241
Kv ve görümcemler canım anlayışlı insanlar çok şükür iş yaptırmıyorlar böyle zamanlarda ama ne de olsa ayağını uzatıp yatamıyorsunCanım benim keşke yardim edebilsem zor gelenler yakinmi kuzum.
Dogru diyon canım aman anlayışlı olmalari iyi. Inşallah dinlene bilirsin erken giderler. Yemek falan yapcan mi.Kv ve görümcemler canım anlayışlı insanlar çok şükür iş yaptırmıyorlar böyle zamanlarda ama ne de olsa ayağını uzatıp yatamıyorsun
Yok çaya gelcekler canım yemeğim yok zaten o da bi ayrı mesele ne yicem eve gidince acepDogru diyon canım aman anlayışlı olmalari iyi. Inşallah dinlene bilirsin erken giderler. Yemek falan yapcan mi.
Ha oh iyi pratik yaparsin ozaman kuzum.Yok çaya gelcekler canım yemeğim yok zaten o da bi ayrı mesele ne yicem eve gidince acepAllahtan kociş akşam vardiyasında gece gelcek bende ne bulursam yerim
Aynen cicişHa oh iyi pratik yaparsin ozaman kuzum.
Bende az bulasik var yikim gelirim esim gelir zaten yemek falan 2 saati bulur görüşürz bitanem.Aynen ciciş
Iyiym ben cok sukur hayirdir niye skkndinSagol kuzum biraz canim skkindi iyiyim şükür sen napiyon gülü.
Sağol canım bebiş tedavilerinden dolayı mesleğime bir süre ara vermiştim ama evde durunca psikolojim iyice bozuldu o yüzden tekrar başlayacağım inşallahkolay gelsin kuzum calisiyormuydun yoksa yenimi gircen.
Tmm yorum yaparsam mj atarm sanaGeliyim hemen pesinde yorumlarina onay ederim
@Zerdem2016 @MaviKuplikBlue_Peri minik kalp0753 @adel8893 @Reyyan__ @Dilos06 @BenSero @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli @Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd @Limonsuzzcay @imzaben @bulca hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
biliyon klasik eş tartışması .Iyiym ben cok sukur hayirdir niye skkndin
bende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz içinde.Sağol canım bebiş tedavilerinden dolayı mesleğime bir süre ara vermiştim ama evde durunca psikolojim iyice bozuldu o yüzden tekrar başlayacağım inşallah
deli kiz.Tmm yorum yaparsam mj atarm sana
Kuzum gecmis olsun ya nediycegimi bilemedim nasil şimdi.Çokkk kotu bir gun gecirdim
Sabah gec kalktim sonra cocuk hic dusmez diycem yerden dustu kasi yarildi
Hastane hastanr kostum saat su saat olmus ewe wardim ew temizle yemek yap beni bekliyo hersey aglamamak icin zor tutuyorum kendimi
Bebegim nasılsın.Tatlisim benimmm❤❣
Sukur canim napim evdeyim bugun evi temizledim mevlutte gittim geldim yemek derdine girdim oyleebiliyon klasik eş tartışması .
bende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz içinde.
deli kiz.
Kuzum gecmis olsun ya nediycegimi bilemedim nasil şimdi.
Bebegim nasılsın.
İnşallah sende hayırlı bir iş bulursun canımbende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz
Valla tahmin ettim seninle esinde biraz sorn cok oluyo aranzda ama insallah basit biseydirbiliyon klasik eş tartışması .
bende biraz calisacam cikarsa oda nasip ikimiz içinde.
deli kiz.
Kuzum gecmis olsun ya nediycegimi bilemedim nasil şimdi.
Bebegim nasılsın.
Kuzum ben kimseyi etiketlemedim kız kimle karıştırdınKız yeni gördüm ne zaman etiketledin sen bizi
ufakda ona gore buyuk laflarida bana göre ağır.Valla tahmin ettim seninle esinde biraz sorn cok oluyo aranzda ama insallah basit biseydir
ben etiket ettimde giremedin kizz.Kız yeni gördüm ne zaman etiketledin sen bizi
çıkın çıkın gelinçıktım geldim selam
1ay olcak etiketi edeli benKuzum ben kimseyi etiketlemedim kız kimle karıştırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?