- Konu Sahibi Tatlianne20
- #56.181
5 de bı kalktı o zamana kadarda saat başı uyandı şimdi uyutmaya çalışıyorm bugün zombi stayla yine, hiç kolay değil.Uyumadimi halen yavrucuk annelik kolay degil yaw.:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 de bı kalktı o zamana kadarda saat başı uyandı şimdi uyutmaya çalışıyorm bugün zombi stayla yine, hiç kolay değil.Uyumadimi halen yavrucuk annelik kolay degil yaw.:)
yitirki olsun hamilesin ne işi olcak kiz.biz kadınlar her türlü yemesinin yolunu buluruz kuzum
Minikim hoş geldin bacim.Günaydın canım
Allah kolaylık versin niye huysuz bazi cocuklar sakin gece severler kimiside ters tepiyor seninki kaç yaşında birtanemi5 de bı kalktı o zamana kadarda saat başı uyandı şimdi uyutmaya çalışıyorm bugün zombi stayla yine, hiç kolay değil.
ben hamile deilim kuzum olamıyorumda.. bir evladımda yokyitirki olsun hamilesin ne işi olcak kiz.
GünaydıN balllZerdem2016 debriyajgazfren @Blue_Perii minik kalp0753 @adel8893 @Reyyan__ @Dilos06 K KurkmantoluS @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli @Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd Limonsuzzcay @imzaben @bulca @hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
Hamilelik hormonu salgılatmayın bana bak trip atarım sonraKoz biliyon unutmam ama aklima geleni etiket ediyom mutlaka ederdim sabah ayikmadim dimek ama sende davetiye bekleme atla gel başlığın hakkını ver gülüm tribin olurum.
Yaş değil daha canım 3,5 aylık oldu bugün 40 indan beri düzenli uykusu yok süt alerjisi var atopik bı cildi var alerjen kaynakli huzursuz herşeyi yaptk bazı günler böyle bazı günler çok rahat 1 tane Allah bağışlarsa.Allah kolaylık versin niye huysuz bazi cocuklar sakin gece severler kimiside ters tepiyor seninki kaç yaşında birtanemi
Günaydın unutkan şeker :)Zerdem2016 debriyajgazfren @Blue_Perii minik kalp0753 @adel8893 @Reyyan__ @Dilos06 K KurkmantoluS @Yasnaz @HayatSevinceGuzeell @Kara_gozlum @HemGevezeHemDeli @Eslem91 @Feminas @hizuran @Kmsl Hnd Limonsuzzcay @imzaben @bulca @hicmet16 @hicmakam @Pink_Butterfly92 @Nana2222 @gulse14 @C i n n e t Nur @Nnuurrr @temmaydın @Cennet Annesi @Pembeemzik günaydın hatunlar.
yitirki olsun hamilesin ne işi olcak kiz.
Minikim hoş geldin bacim.
ben hamile deilim kuzum olamıyorumda.. bir evladımda yok
kamuda çalışıyorum ben
ay kuzum ismini karıştırdım heral tatlim inşallah rabbim kisa zamanda nasip eder. Biliyon rabbimin vergisi hersey. Benimde yok 5yil olcak.ben hamile deilim kuzum olamıyorumda.. bir evladımda yok
kamuda çalışıyorum ben
napiyon seroooookkkkGünaydıN balll
at tribini çekerim ben napiyon bakem hormoluu.Hamilelik hormonu salgılatmayın bana bak trip atarım sonra
ayy sevilmelik tam insallah oda düzene girer oda kuzum. Masallah allah bağlasın kizmi.Yaş değil daha canım 3,5 aylık oldu bugün 40 indan beri düzenli uykusu yok süt alerjisi var atopik bı cildi var alerjen kaynakli huzursuz herşeyi yaptk bazı günler böyle bazı günler çok rahat 1 tane Allah bağışlarsa.
ne unuttum looooo bennn sinimi sankimmmm.Günaydın unutkan şeker :)
Ne örek bi yelek iki kazak patik ördüm sen ne örekhoş bulduk bacım nörüyon
amin inşallah canım... Rabbim tez vakitte istiyen herkese nasip etsin inşallahay kuzum ismini karıştırdım heral tatlim inşallah rabbim kisa zamanda nasip eder. Biliyon rabbimin vergisi hersey. Benimde yok 5yil olcak.
Günaydın limon kokulum napiyonGünaydın kızlar ☺
günaydın minik kalbimiz minik kalp0753 .. bugün umarım morallerin süperdir
Aminnnn kuzum amin islerin rast gitsin inşallah. Kuzum kacyildir yok.amin inşallah canım... Rabbim tez vakitte istiyen herkese nasip etsin inşallah
ay kuzum ismini karıştırdım heral tatlim inşallah rabbim kisa zamanda nasip eder. Biliyon rabbimin vergisi hersey. Benimde yok 5yil olcak.
napiyon seroooookkkk
at tribini çekerim ben napiyon bakem hormoluu.
ayy sevilmelik tam insallah oda düzene girer oda kuzum. Masallah allah bağlasın kizmi.
ne unuttum looooo bennn sinimi sankimmmm.
Ne örek bi yelek iki kazak patik ördüm sen ne örek
eh işte.. inşallah hayırlı haberler aldıkça daha iyi oluruz kuzum
aynen güzelim yazmak iyi geldi valla aklımda bile yokk
sen nasılsın canım iyimisin
Amin canım evet kız rabbim herkese versin inşallah doktor diyetle düzelir dedi bakalım diyetteyim şuan süt ürünleri falan yemiyorum zamanla düzene girecek ınsallah kuzumay kuzum ismini karıştırdım heral tatlim inşallah rabbim kisa zamanda nasip eder. Biliyon rabbimin vergisi hersey. Benimde yok 5yil olcak.
napiyon seroooookkkk
at tribini çekerim ben napiyon bakem hormoluu.
ayy sevilmelik tam insallah oda düzene girer oda kuzum. Masallah allah bağlasın kizmi.
ne unuttum looooo bennn sinimi sankimmmm.
Ne örek bi yelek iki kazak patik ördüm sen ne örek