- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.241
Ne iyi şey ettinTeşekkür ederiimmmmAah PrensesAnnesi_ yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel-
@Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
@Deep__Sea @EternaaLLove K KurkmantoluS @HayatSevinceGuzeell @Ayas19 @Minik meleklerim @Tulparr @imzaben @Eslem91 @2014prenseslerim2015 @Madammor
T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi
Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim
Allah seni hahaha aman iyinolsun da annen kuzum bin şükürBen hemn şuraya ileşeyimmiyi kuzum çok şükür annanem çok iyi artık çok şükür bugün hastahanede öyle yaramazlık yapmış en sonunda hemşireler dayanamamış pamuğunuz çok fikır fıkırrr bizde yanımıza aldık diooo
Off o ne maharetli deAboriiiiii
Sende mi etikete başladın kuzum
Nöruyon knkimSelam genç ve güzel anne
MaşAllah anneannemize ellerinden öperim napsın hastane insanı mahfediyor geçmiş olsun canım tekrar..Ben hemn şuraya ileşeyimmiyi kuzum çok şükür annanem çok iyi artık çok şükür bugün hastahanede öyle yaramazlık yapmış en sonunda hemşireler dayanamamış pamuğunuz çok fikır fıkırrr bizde yanımıza aldık diooo
Aboriiiiii
Sende mi etikete başladın kuzum
Çok kasma kuzu. Benimde şarj dayanmıyor kk yaAleyküm selam genç ve güzel anne adayım-Adel-
MaşAllah anneannemize ellerinden öperim napsın hastane insanı mahfediyor geçmiş olsun canım tekrar..
Ayy ne zor işmiş telefonum kafayı yedi şuraya yazana kadar ne çektimmm Allah sabr versin T Tatlianne20 ye br daha tövbeee
Bnde ayni dertten muzdaribim üçlü yanimda hepÇok kasma kuzu. Benimde şarj dayanmıyor kk ya
AhahhhBnde ayni dertten muzdaribim üçlü yanimda hep
Bn alistim pek malimin kiynetini bilmem deAhahhh
Ben şarjdayken oynayınca accuk tırsıyom da
BaluuuuuummmmTeşekkür ederiimmmmAah PrensesAnnesi_ yemeğimi yapmakta geç kaldım gitmiştim şimdi geldim evet napıyosunuz bakalım PrensesAnnesi_ @minik kalp0753 Kara_gozlum T Tatlianne20 -Adel-
@Dilos06 Canım nasıl oldu anneannen
@Deep__Sea @EternaaLLove K KurkmantoluS @HayatSevinceGuzeell @Ayas19 @Minik meleklerim @Tulparr @imzaben @Eslem91 @2014prenseslerim2015 @Madammor
T Tatlianne20 cim oldu mu becerebildim mi
Muhabbetimiz yok birkaç kişi ile ama denk geldiğim için tanışmak amaçlı şey ettim
Karnım öyle şişki patlayacak gibi uzanıyorum öyle sen panpaNöruyon knkim
Sevmem ben onu
Yok ben malımın değil de kendi kıymetimi biliyom gıııBn alistim pek malimin kiynetini bilmem de
Nasılsın naparsinAleyküm selam genç ve güzel anne adayım-Adel-
MaşAllah anneannemize ellerinden öperim napsın hastane insanı mahfediyor geçmiş olsun canım tekrar..
Ayy ne zor işmiş telefonum kafayı yedi şuraya yazana kadar ne çektimmm Allah sabr versin T Tatlianne20 ye br daha tövbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?