• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizimkode horlar biraz kesti darisi senjn başına gülüm cocuk varmi.
bizimki araba babasındaydi ankaraya gitti sabah babasinin çıkmış tamirden arabasi onlarlan beraber 8 9 gibi burda olurlar beni alıp köye gececez bugun tekim kuzum keyif ediyom🤣🤣

Kiz normal bende sadece böyle bir yere giderken takıntim oluyor yoksam sizde eminim tertemiz hatunlarsiniz evde yokumya ne olur ne olmaz diye.
Seninki hiç yoktan akşamları evdedir canım ya bizimkiler işte. Oh akşamları çay sohbet.

Yerim seniii yaaaa citir citirrrr :KK36: :KK15:Walla kuzum cinari 1 ci sinifa kaydettirdim.Gidip grlyom pesinde kucukle napayim kendime wakit sifir gece kusu oldum bildigin.Sen nasilsin
Bende genel temizlik bitti yarin esim ankaraya gittk babasilarla dönecek koye geçecez benim kızında pazar dogum gunu hem mezarlik ziyareti ederim pazar döneriz onlarda gideer pazar akşamı .masallah kuzum büyüdü okullu mu oldu.

Abowwe kv.evinde hic is yapamam walla az yesin kendine hizmetci tutsun :)))
Zaten ankarada aramizda 3 saat mesafe var ayda yilda bir gelirler en fazla 1 ayda belki köye gelirler yada tatierde bi dolanir buraya ben gittigimde kendi evim gibi ediyom ama baş edilmiyor çok daginiklar.

Bende genel temizlik bitti yarin esim ankaraya gittk babasilarla dönecek koye geçecez benim kızında pazar dogum gunu hem mezarlik ziyareti ederim pazar döneriz onlarda gideer pazar akşamı .masallah kuzum büyüdü okullu mu oldu.
Rabbim bilyo icimi her duamda warsin. :KK200:
Guzel kalplim benim Allaahim o melegin yerine kucagina bi melek dsha vercek jnsallah kisa zamanda.Buyudu teyzesi cantayi takiyo goturyorum ya bi kotu oluyorum bu zaman nasil boylr geciyo diye

Rabbim bilyo icimi her duamda warsin. :KK200:
Guzel kalplim benim Allaahim o melegin yerine kucagina bi melek dsha vercek jnsallah kisa zamanda.Buyudu teyzesi cantayi takiyo goturyorum ya bi kotu oluyorum bu zaman nasil boylr geciyo diye
allah razı olsun guzel arkadaşım desteğin çok oldu tabi her ani bir baska oluyor duygulaniyor insan kuzum.
Cok sukur balim bugun icimde bir sıkıntı var hayrola öğleden beridir var biseyle karsilascam diye korkuyorum
aman allah korusun öyle diyince sende bisilee oluyor dediydin oku kuzum oku aman durumlar iyimi.
İnşaat işleriyle uğraşıyor, seninki napıyor canim
Benimki asansör işi kuzum ariza bakim ay inşaat mesleği zorbkde memleket memleket dolanıyor demi.

allah razı olsun guzel arkadaşım desteğin çok oldu tabi her ani bir baska oluyor duygulaniyor insan kuzum.
aman allah korusun öyle diyince sende bisilee oluyor dediydin oku kuzum oku aman durumlar iyimi.

Benimki asansör işi kuzum ariza bakim ay inşaat mesleği zorbkde memleket memleket dolanıyor demi.
İyiki warsin balimmm :KK36:

Ayniyiz camim konusmuyoruz ayri yatiyoz

Back