- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.081
Tam dilosum ben gececiyim bu gece gelirsen yazarsin buralardaysam hayirli geceler poncigimTatlişim bende gdiommm gelebilirsem gelicem eşim bu gece bir iki işi var saat 2.5 çıkacak evden biraz yanında yatiyim kuzm gelebilirsem gelirim uyuya kalırsam artık bil ki dilosun totosunda pireler uçuşuyordu
seviommmmm seniiii ver değerli arkadaşlarimi bacılarimi iyi gecelerrrrr
Yarinmi sınav gülüm.Aminnn inşallah Allah razı olsun kardeşim
Tamam bitanemmTam dilosum ben gececiyim bu gece gelirsen yazarsin buralardaysam hayirli geceler poncigim
Yok Pazar günü Allahtan kuzumYarinmi sınav gülüm.
Bol bol calis bare bilgi edin kuzum.Yok Pazar günü Allahtan kuzum
Biraz gec kaldım sanırım@minik kalp0753 @adel8893 @balbocuuuBlue_Peri @Kara_gozlum T Tatlianne20 @MaviKuplik
@RosSsS
@EternaaLLove kizlar tum sıkıntıları birakin gelin napiyonuz guzel komik seyler anlatalim birbirimize
Hemide evet yaniii.Biraz gec kaldım sanırım
Zati azsonra yatacam gi bi slm verip cıkım didimHemide evet yaniii.
Anladim kuzum ben suam niyetim yok yatmayaZati azsonra yatacam gi bi slm verip cıkım didim
Seni gece kuşu seniiAnladim kuzum ben suam niyetim yok yatmaya
Napim tadini çıkarayım ikigun yokum zatinn..Seni gece kuşu senii
DoğruNapim tadini çıkarayım ikigun yokum zatinn..
Pazartesi görüşürz kuzum gelemezsem muck menumle geliycemm.Doğruçıkar be kim tutar çıkar özliciiim
Tamam kuşum benim bekliyoruz seniiiiiPazartesi görüşürz kuzum gelemezsem muck menumle geliycemm.
Huhuhuuuu hoşgeldin hatunHellllöğğğ
Hosbulduk bitanemmmm
Hoşgeldiniz kizlar yok daha geyik edecek zaman var yola devamGeç kaldım değil miiii. Koltukta uyuya kalmışım. Herkese tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?