- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.021
Kız seninde temizlik hiç bitmiyor 7\24 maşallahBen halen temizlik ve tek takıliyom rahatim adam yok yarin sabah kvlerle gelirler köye gecicez bende genel temizlik bitirdim şükür.
Belli rahat oldugun buralarda fink atiyon profil sayfasinda katliam yapmissin bisuru resim su bu besbelli tek oldgn evdeBen halen temizlik ve tek takıliyom rahatim adam yok yarin sabah kvlerle gelirler köye gecicez bende genel temizlik bitirdim şükür.
+18 +25 girişler alınırBaşlık degissinmi etiket mi ekliyim guz etiketler diyin bakem..
napim bacim bide bir yere giderken daha çok böyle panik ediyom. Kuzum seninki kkyi biliyor mu.Kız seninde temizlik hiç bitmiyor 7\24 maşallahkolay gelsin bacım iyi gezmeler o zaman
hiç sorma kuzum pek rahatim tekmi yaşasam neBelli rahat oldugun buralarda fink atiyon profil sayfasinda katliam yapmissin bisuru resim su bu besbelli tek oldgn evde
Durbi düşunem bakem bekle guzel etiketler geliyur.+18 +25 girişler alınırzır muhabbet kaynatmak serbest cahiller giremez daha nilerrrrr nilerrr
Ne ödülü kiz o cicnellonin ödülü yerimi burda ödül veren yok
Sende verrrrrrr mağaneeeeeNe ödülü kiz o cicnellonin ödülü yerimi burda ödül veren yok
Kopya çekmiş olurum bak benim tayfa kaçıyor oranin ödülü fazla der ahahahahSende verrrrrrr mağaneeeee
Kızçem ne ödülü al senin olsun
Biliyor kuzum biliyornapim bacim bide bir yere giderken daha çok böyle panik ediyom. Kuzum seninki kkyi biliyor mu.
hiç sorma kuzum pek rahatim tekmi yaşasam ne
Durbi düşunem bakem bekle guzel etiketler geliyur.
Yavvvvv bune içten söylemek böyle diyer topikte benle yarıştılar k yı kapmak için biride böyle dimediiKızçem ne ödülü al senin olsun
Senin canın sağ olsun kuzumYavvvvv bune içten söylemek böyle diyer topikte benle yarıştılar k yı kapmak için biride böyle dimedii
Yirimmmmm seniiii.happur huppurrrr diyeee cekerim bahhhhhh seniii icimee
Benimki bilmiyor kiiBiliyor kuzum biliyor
Benimkinin uçan kuştan haberi olurBenimki bilmiyor kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?