- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.001
benimle birlikte sizide yakarim ahahahah aman allah korusun2 kere kontrol et bundan sonra tatlış
Sexsu sempazem nasulsun hayatummmmGeldümmmmmmm
Hazırızbirgun buyum bir etiket geliyor hazor olun katliam edicem
Beni bekledin ondan benimle konusmak istiyorsun
Tek gitmem diyorsunbenimle birlikte sizide yakarim ahahahah aman allah korusun
Sexsu sempazem nasulsun hayatummmm
Tabiki cicim iyi geceler öpücüğünü almadan uyuyamıyorumbirgun buyum bir etiket geliyor hazor olun katliam edicem
Beni bekledin ondan benimle konusmak istiyorsun
Napsın senin bu şenpazennn dotum çıktı İs yapicam diyeeebenimle birlikte sizide yakarim ahahahah aman allah korusun
Sexsu sempazem nasulsun hayatummmm
Hazırız
Suan aktif olanlari etiket ediyom ama pazartesi guzel bir etiket geliyor insallahTek gitmem diyorsuncanın sağ olsun
Evet bugün az olmuş performans düşüklüğü varSuan aktif olanlari etiket ediyom ama pazartesi guzel bir etiket geliyor insallah
az ne ettun konusak öpücük kondurcam sonram kuşum.Tabiki cicim iyi geceler öpücüğünü almadan uyuyamıyorum
Bende dötumu yeni koydum bi dus kaldi mutfak dolaplari bezlen surtup buzdolabina bakip bitiyor işim lavabo tuvalet banyoya girerken yikiycam sonra.Napsın senin bu şenpazennn dotum çıktı İs yapicam diyeee
Gıybetçiler gibi mi
Ultrason cekilcek haftaya cnm belli bisey yok ijsallah yolundadirKuzumm sonucun ne çıktı herşey yolunda mı
ne yazim kuzum baslik iyimi bu degisik edemmi bide etiket bolumune neler etiket edim akil ver bakem sempazemmm.
Az sabret yakındaEvet bugün az olmuş performans düşüklüğü var
İnşallah kuzummUltrason cekilcek haftaya cnm belli bisey yok ijsallah yolundadir
Gıybetçiler gibi mi
Başlık degissinmi etiket mi ekliyim guz etiketler diyin bakem..Öyle bişeyanladınız sizz
Beklemedeyizne yazim kuzum baslik iyimi bu degisik edemmi bide etiket bolumune neler etiket edim akil ver bakem sempazemmm.
Az sabret yakındasen naptin bakem hatunnn
Icini ferah tut kusum bisicik olmuycak insallah.Ultrason cekilcek haftaya cnm belli bisey yok ijsallah yolundadir
Ben halen temizlik ve tek takıliyom rahatim adam yok yarin sabah kvlerle gelirler köye gecicez bende genel temizlik bitirdim şükür.Beklemedeyizvalla Kocamın ters ters bakışları arasında yazmaya çalışıyorum usul usul heran bırak artık o telefonu diye uçan tekme gelebilir sen napıyon tatlışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?