- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #55.041
Yazmazsan ayıp olur sen bugüne bugün 55 k sahibi kadinsinBende mani yazacagim tamm.
Özenti demesinlerBende mani yazacagim tamm.
Görüyo zatenEsinde zamanla gorecek kuzum sabret sen
Benim kide bilir ama diyorrr napionnn kız kk delisi yarimmmmmm 7/24 elimde telefon manyak ettin kendini Dio askm ben bdv gezmiommmBenimkinin uçan kuştan haberi olurbilir ama açıp okumaz bakmaz cnm rahatım ondan
Turuncu taytlılar+18 +25 girişler alınırzır muhabbet kaynatmak serbest cahiller giremez daha nilerrrrr nilerrr
benimki merakli melahat hem kizar bana bide duysa herseyimi bursa aciyom yaziyom hayatım burda yazilmis resmen kv koca hikayeleri burda ahahahBenimkinin uçan kuştan haberi olurbilir ama açıp okumaz bakmaz cnm rahatım ondan
bak şimdi bi düşünmem gerek özenti olsun istemem eslem gibi de ben baska bisiler baska projeler düşüneyim ozaman.Yazmazsan ayıp olur sen bugüne bugün 55 k sahibi kadinsin
Dedigin gibi baska proje düşüncem bayimÖzenti demesinler
Aynen eşimden şanslıyım canmIyi bari kuzum sagolsun kv. Esinden yana iyisin ya kuzum gerisini bos ver
Siyah tayilar gider kiz ahajajTuruncu taytlılar
Bnmkide aklını aldı kadınlar kulubü aklını diyor telefona bakıp gülme krizlerine giriyorum diyeBenim kide bilir ama diyorrr napionnn kız kk delisi yarimmmmmm 7/24 elimde telefon manyak ettin kendini Dio askm ben bdv gezmiommmBan yirim bilion derim çevrimiçi yerlerde gezmiommm dırımmmmm dırımmm
Ah bacim ah bu tatli arkadaşın kulağını çekmek lazim cok yaramaz hem buranin telaşı hem haci hocalar çarpılıyordum bacim hic sormaaaa gitgitigtit.Kiz seni durumlarda gordum neler geldi basina oyle :)))
Tamam senin eşşeğin kan. cık olsunSiyah tayilar gider kiz ahajaj
Ah bacim ah bu tatli arkadaşın kulağını çekmek lazim cok yaramaz hem buranin telaşı hem haci hocalar çarpılıyordum bacim hic sormaaaa gitgitigtit.
Aman aman bi aile katliamı yaşama bırak bilmesinbenimki merakli melahat hem kizar bana bide duysa herseyimi bursa aciyom yaziyom hayatım burda yazilmis resmen kv koca hikayeleri burda ahahah
bak şimdi bi düşünmem gerek özenti olsun istemem eslem gibi de ben baska bisiler baska projeler düşüneyim ozaman.
Dedigin gibi baska proje düşüncem bayim
Kuzuların en ballısı nasılsın
birazdan ekleme ediycem etiketlereTamam senin eşşeğin kan. cık olsun
Kiz sorma neler geldi okumadinmi başımaKiz haci hoca da mi cikti abowww :)))
HeheeeBnmkide aklını aldı kadınlar kulubü aklını diyor telefona bakıp gülme krizlerine giriyorum diye. Ooo bdv ban hepsinide ögrenmis enişte
birazdan ekleme ediycem etiketlere
Kiz sorma neler geldi okumadinmi başıma
Nasıl bi aşksa bilmeyen yokHeheeebizim ki de biliyor biraz girmiyim neooo Ban yedin dimi sessiz sessiz otuyorsun dioo adam zevk alıyor benim Ban yememden ama whatsap gruplarim.var bu sefer oraya saldiriya geciommm, onlarda anlıyor kime ne yaptın da Ban yedin buraya düştün diolar
bi ozel hayatım burda onuda bilmesin annem tek bilir hayatım da ida kızım sen kafani orda rahat ediyorsan der bosver anne kadinlara ait dua ederler morel olurlar derim egerki ogrenirse arkandayım dedi ayip bisi etmiyon dedi yeter bana.Aman aman bi aile katliamı yaşama bırak bilmesinaynen senden daha güzel bişeyler dene cnm
Balliskoom baldan tatliskomm ne ediyo.Kuzuların en ballısı nasılsın❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?