- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.981
Ayni kuzum ya cok bnzer huylarBenim kv versiyonu zhahah
Yuuuuh cimri cidden saka gibiCanım bise çekmişti eşim bulamadı çalıştığı yerde bizim burdan alacaktı kardeşine dedi bak varsa al parasını babam verir dedi oda şakasına dedi yani adam başlamasın mi benim param ben bi şok oldum ki anlatamam. Daha bise ister miyim senden cimri sey
Napiiim beynimde dusunceler donup duruyornapiyon ne öruyon bacim.
Tamm kuzum bal oglusunu öp.
Bidahada birsey istemezsin olur biter kaynanan ne diyo nasilsin onla balimCanım bise çekmişti eşim bulamadı çalıştığı yerde bizim burdan alacaktı kardeşine dedi bak varsa al parasını babam verir dedi oda şakasına dedi yani adam başlamasın mi benim param ben bi şok oldum ki anlatamam. Daha bise ister miyim senden cimri sey
Sorma valla kızına para yolluyo istediğini aliyo ama bizim eve bi çöp aldığı yok vallaYuuuuh cimri cidden saka gibi
Hem gülüyoz hem agliyozAyni kuzum ya cok bnzer huylargülermişim aglarmisin
Zaten bise istediğim yokki ondan valla eşim sağolsun aliyo. Kv ona nazaran bi tık iyi sorar eder canın ne çekerse söyle diyeBidahada birsey istemezsin olur biter kaynanan ne diyo nasilsin onla balim
Esinde zamanla gorecek kuzum sabret senSorma valla kızına para yolluyo istediğini aliyo ama bizim eve bi çöp aldığı yok valla
Kndilerinki can elin kizi da ne oluyosaSorma valla kızına para yolluyo istediğini aliyo ama bizim eve bi çöp aldığı yok valla
Iyi bari kuzum sagolsun kv. Esinden yana iyisin ya kuzum gerisini bos verZaten bise istediğim yokki ondan valla eşim sağolsun aliyo. Kv ona nazaran bi tık iyi sorar eder canın ne çekerse söyle diye
Yine modundasın başlasın etiketler
Arada kayıplarda ya geri döndüğünü etiketten anlıyorum cnmHep o modda o zaten
Yine modundasın başlasın etiketler
Bak iyi biliyorlar ahah yinede korku var acaba başka yeremi etiket ettim diyomHep o modda o zaten
2 kere kontrol et bundan sonra tatlışBak iyi biliyorlar ahah yinede korku var acaba başka yeremi etiket ettim diyom
Geldümmmmmmm
birgun buyum bir etiket geliyor hazor olun katliam edicemArada kayıplarda ya geri döndüğünü etiketten anlıyorum cnm
Beni bekledin ondan benimle konusmak istiyorsunGözlerimden uyku akıyor halen çıkamadım burdan neden acep.
Kuzumm sonucun ne çıktı herşey yolunda mıNapiiim beynimde dusunceler donup duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?