- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.961
Ahaha ne sandin çiçeğim bnimAskiletam ben etiker etmede aferin cagirdin kiz
Ceylanim naptin bakalim kuzum.Ahaha ne sandin çiçeğim bnim❤
apiyim cicegim esimi bekliyom uyku bastrdi bniCeylanim naptin bakalim kuzum.
He kiz o ne eglencesiy mis napti bakem azcuk dur bende islerimi bitirdim geldim sohbete.N
apiyim cicegim esimi bekliyom uyku bastrdi bniminik kalp0753 de eglencede bugün merakla onu bekliyorum napti acep
Tamam guzel annem senin sohbetini özlüycez zaten cadaloz gelecek yaHe kiz o ne eglencesiy mis napti bakem azcuk dur bende islerimi bitirdim geldim sohbete.
Biyirrr canm
Yok kız bende nolsun olsa kp'den vakalar olur bilirsinSende yokmu degisik seyler kiz
Oda artik gina getirtti akillanmiyo da haYok kız bende nolsun olsa kp'den vakalar olur bilirsin
Bende şu oğlumu bi yatıraydım anam ayaklarım koptu
Sorma valla ya zaten geçenki davranışı beni bitirdi iyice soğudumOda artik gina getirtti akillanmiyo da ha
napiyon ne öruyon bacim.Biyirrr canm
Tamm kuzum bal oglusunu öp.Bende şu oğlumu bi yatıraydım anam ayaklarım koptu
Hangisi kuzum adam kndinden sogutturmak icin yaratilmis resmen tanimadan bn bile soğudumSorma valla ya zaten geçenki davranışı beni bitirdi iyice soğudum
Benim kv versiyonu zhahahHangisi kuzum adam kndinden sogutturmak icin yaratilmis resmen tanimadan bn bile soğudum
Canım bise çekmişti eşim bulamadı çalıştığı yerde bizim burdan alacaktı kardeşine dedi bak varsa al parasını babam verir dedi oda şakasına dedi yani adam başlamasın mi benim param ben bi şok oldum ki anlatamam. Daha bise ister miyim senden cimri seyHangisi kuzum adam kndinden sogutturmak icin yaratilmis resmen tanimadan bn bile soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?