He inşaallah.
Ellerinden öpsün bir ara gördüm adet oldum çok kötü sancı çekiyorum dedi geber dicektimde lanet olsun içimdeki insan sevgisine
aman basina gelir adet sancisi beter hemen tutar
Bi keresnde de esim bisey aldiydi bana sonra noldu hatirlamiyorm.kavgalimiydik sonrami kavga ettik ne atcam cope atamiyorm atcam icim gidiyo atamadim sonra bi arada derede huplettm
ayy o hepimiz de var bazen bende bisi alır yemem kuserim ama içim erir onu yemek için sonra bi yerim açlık gitligindan çıkar gibi.
Iyi ettin aman bende napim ev isleri buzluga fasulye attim iki posetlik yemek yaptım ciceklerimle ilgilendim yarin artik evi komple temizler halilarimi yıkamışyim sererim hafta sonu belki kvler gelir. Yarin büyük işler bekliyor agda edecem kuaför ev isi sabah yatmam artik.

Kız deme öyle en son ki adetim son adetim olsun inşaallah bebeğim gelsin bu ay.
Maşallah güle güle yersin inşaallah. Ben hiç hazırlık yapmasım kışa. Sabaha kalkmaya garantim yok. O zman olanı yeriz ölmezsek. Ben plan yapınca hayal kurunca olmuyor bu yüzden böyleyim artık.
Alöah nasip ederde ölmezsem sabah komşuya kahvaltıya gidecem inşaallah. Uyanabilirsem

yer bu pastalar yapar kendi yer ancak

Aynen cani cekmesin hatunumuzun.
Anam yakındınızda çağırmadan gizlimi yedim uzaksınız mübarek,katgoyla göndersem bozulma ihtimali var yani napammm

insallah kuzum aynem hadi guzel haberlerini bekliyom kuzum ben nebilem elime geçtikçe hazirliyom kisin iyi oluyor elinin altinda birden misafir gelince falan.
Meşgaleler çoğaldı:)
Aynen kuzum yakilmiyor artik sen napiyon ne ediyon bakem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…