- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.701
Heee nediysen sen ayıpsın buralar benden sorulur bilmenmiMekanının duvarlarını süslemişsin ya gemici düğümleri çapayla filan:)
Valla mıGece gece bıyrın çiğköfteye
aman basina gelir adet sancisi beter hemen tutarHe inşaallah.
Ellerinden öpsünbir ara gördüm adet oldum çok kötü sancı çekiyorum dedi geber dicektimde lanet olsun içimdeki insan sevgisine
ayy o hepimiz de var bazen bende bisi alır yemem kuserim ama içim erir onu yemek için sonra bi yerim açlık gitligindan çıkar gibi.Bi keresnde de esim bisey aldiydi bana sonra noldu hatirlamiyorm.kavgalimiydik sonrami kavga ettik ne atcam cope atamiyorm atcam icim gidiyo atamadimsonra bi arada derede huplettm
Iyi ettin aman bende napim ev isleri buzluga fasulye attim iki posetlik yemek yaptım ciceklerimle ilgilendim yarin artik evi komple temizler halilarimi yıkamışyim sererim hafta sonu belki kvler gelir. Yarin büyük işler bekliyor agda edecem kuaför ev isi sabah yatmam artik.Valla iki komşu gezdim akşamı ettim boş boş geziyorum. Bir geldim 2 sepet çamaşır serdim makineden yıkanan tabak bardak çıkardım. Yemek yaptım az bie şey herif yok yine. Sonrada oturdum instada takıldım sen ne yaptın gıı
Valla billaaaaValla mı
Yiyonmu giiiyGece gece bıyrın çiğköfteye
Birgün beni de ekmek arası yapacan diye çok korkuyorumGece gece bıyrın çiğköfteye
Yiyom foto atcadımda hamiş var aramızda gece gece canı neyim çeker atmıyımYiyonmu giiiy
İşte geldi benim hamişimBirgün beni de ekmek arası yapacan diye çok korkuyorum
Kız deme öyle en son ki adetim son adetim olsun inşaallah bebeğim gelsin bu ay.aman basina gelir adet sancisi beter hemen tutar
ayy o hepimiz de var bazen bende bisi alır yemem kuserim ama içim erir onu yemek için sonra bi yerim açlık gitligindan çıkar gibi.
Iyi ettin aman bende napim ev isleri buzluga fasulye attim iki posetlik yemek yaptım ciceklerimle ilgilendim yarin artik evi komple temizler halilarimi yıkamışyim sererim hafta sonu belki kvler gelir. Yarin büyük işler bekliyor agda edecem kuaför ev isi sabah yatmam artik.
Meşgaleler çoğaldı:)Heee nediysen sen ayıpsın buralar benden sorulur bilmenmieski geyik güzel di hatirliyonmu sende görünmuyon pek.
yer bu pastalar yapar kendi yer ancakBirgün beni de ekmek arası yapacan diye çok korkuyorum
Aynen cani cekmesin hatunumuzun.Yiyom foto atcadımda hamiş var aramızda gece gece canı neyim çeker atmıyım
Senden daha beterimdir emin olabilirsin. Adı geçse ağzım sulanır canım memleketimin en büyük nimeti ❣ afiyet olsun sanaValla billaaaagel gelll ben gibin deli çiğköfteciysen bıyır bacım
Anam yakındınızda çağırmadan gizlimi yedim uzaksınız mübarek,katgoyla göndersem bozulma ihtimali var yani napammmyer bu pastalar yapar kendi yer ancak
Aynen cani cekmesin hatunumuzun.
Yazıyı okurken direk göbeğimi tuttum kızİşte geldi benim hamişimkoru kendini valla hüpletiveririm
insallah kuzum aynem hadi guzel haberlerini bekliyom kuzum ben nebilem elime geçtikçe hazirliyom kisin iyi oluyor elinin altinda birden misafir gelince falan.Kız deme öyle en son ki adetim son adetim olsun inşaallah bebeğim gelsin bu ay.
Maşallah güle güle yersin inşaallah. Ben hiç hazırlık yapmasım kışa. Sabaha kalkmaya garantim yok. O zman olanı yeriz ölmezsek. Ben plan yapınca hayal kurunca olmuyor bu yüzden böyleyim artık.
Alöah nasip ederde ölmezsem sabah komşuya kahvaltıya gidecem inşaallah. Uyanabilirsem
Aynen kuzum yakilmiyor artik sen napiyon ne ediyon bakem.Meşgaleler çoğaldı:)
Teşekkür ederim tatlımSenden daha beterimdir emin olabilirsin. Adı geçse ağzım sulanır canım memleketimin en büyük nimeti ❣ afiyet olsun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?