- 22 Temmuz 2014
- 30.139
- 26.872
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.681
ALLAH RAZI OLSUN gülüm şu mülakatı da atlayayım da bir gece yine sabahlar olmasın yaparızDualarimiz seninle gülüm güle güle git gel.
Tabikide kuzum bende sabirla bekliyorum cik istiyorumALLAH RAZI OLSUN gülüm şu mülakatı da atlayayım da bir gece yine sabahlar olmasın yaparızçaylarrrrrrrrrr ile birlikte
bizim eltileri konuşmamız bitmezTabikide kuzum bende sabirla bekliyorum cik istiyorum
Az yemek konusak seni o bölüme etiket ettim ahahajajbizim eltileri konuşmamız bitmez
Kız insan çiğköfte yerde haber vermemi ya
Vaaay burası iyiymiş,su makrome süsleri sen mi yaptın bacı
Ay şimdi boğazıma koca öküz oturdu kiz tüh dun adam gönül almak için almis bugüne nasip olduKız insan çiğköfte yerde haber vermemi ya
Ne makrome kiz beyin yandi bendeVaaay burası iyiymiş,su makrome süsleri sen mi yaptın bacı
Afiyet bal şeker çiğ köfte olsunAy şimdi boğazıma koca öküz oturdu kiz tüh dun adam gönül almak için almis bugüne nasip oldu
Ayy dün yemedim ya o bana ben ona adamin inadina baka kaldim bugün romantizim eşliğinde gömdümGeldik he ciktik ciktik geldikkk cigkofte dedn beynime sokladin varya niye iradesizim.Allah immm
Romantizim haaAyy dün yemedim ya o bana ben ona adamin inadina baka kaldim bugün romantizim eşliğinde gömdüm
Darisi sizin başına bacim sagol sen naptin gülüm bugün eltucugun nasilAfiyet bal şeker çiğ köfte olsunye ye
Ooo oda güzel ha denemek gerekRomantizim haaabim çiğköfteden pasta yapar acı sivri biberi mum diye ortasına koyardı
Mekanının duvarlarını süslemişsin ya gemici düğümleri çapayla filan:)Ne makrome kiz beyin yandi bende
He inşaallah.Darisi sizin başına bacim sagol sen naptin gülüm bugün eltucugun nasil
Bi keresnde de esim bisey aldiydi bana sonra noldu hatirlamiyorm.kavgalimiydik sonrami kavga ettik ne atcam cope atamiyorm atcam icim gidiyo atamadimAyy dün yemedim ya o bana ben ona adamin inadina baka kaldim bugün romantizim eşliğinde gömdüm
Valla iki komşu gezdim akşamı ettim boş boş geziyorum. Bir geldim 2 sepet çamaşır serdim makineden yıkanan tabak bardak çıkardım. Yemek yaptım az bie şey herif yok yine. Sonrada oturdum instada takıldım sen ne yaptın gııOoo oda güzel ha denemek gerekbugun ne yaptin bakem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?