- 22 Temmuz 2014
- 30.139
- 26.872
- 798
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.621
aynen çay sohbet de çok iyi gidiyor..dünde etiket ettim goremdinn
afiyet olsun ben bu ara uzak kaldim 1 bardak ancak ortamda gidiyor tek gitmiyor.
Kim gelcek giz pazar gunu seni raszi ediyorlarTünaydın cicişler pazar pazar totişimi arı sokmuş gibi misafir hazırlığı yapıyorum offff çok yoruldum
Belki kaçırıyon konulariNiye ki ama
Sabaha kadar konusuruz kaynanadan herife herifden eltilereaynen çay sohbet de çok iyi gidiyor..
ooo kaç çaydanlıkları içeriz ya..
Eşimin teyze kızı ve eşi iki kez atlattım üçüncüye yakalandımKim gelcek giz pazar gunu seni raszi ediyorlar
Yüzsüz taaymm desene yüzsüzlerEşimin teyze kızı ve eşi iki kez atlattım üçüncüye yakalandım
Olabilir ya bdv de her konuya yorum yapiyom bildirim cok oluyo belki kaciyo dedigin gibiBelki kaçırıyon konulari
Bu ara iyi alıştın sende haaaa oralara.Olabilir ya bdv de her konuya yorum yapiyom bildirim cok oluyo belki kaciyo dedigin gibi
Aynen öyle canım benim davet etmeme fırsat vermiyorlarYüzsüz taaymm desene yüzsüzler
heee dün geceki sohbet iyi geldi banaSabaha kadar konusuruz kaynanadan herife herifden eltilere
ne yapacam hazırlıkAynen öyle canım benim davet etmeme fırsat vermiyorlar
Aynen kuzum herzaman konular konuşulur tartilir ölçülür biçilir.heee dün geceki sohbet iyi geldi bana
Aşkolsun hanım hanım davetiyeyle geliyonuz illahaaaa haaa kapılarım açık ama davetiye beklemeyin yavrucugum bebegim tribin olurum napiyon.Tatlıanne sen davet etmeden geldim baakkkkkkkkkkkkkk
Sen nerdesin dedikodu yaptik dun 4de kadar.Ben geldim loo
Erkenden uyuya kalmışımSen nerdesin dedikodu yaptik dun 4de kadar.
Uyku depoladım diyorsun yanee.Erkenden uyuya kalmışımkıyamet alametleri heralde
Öyle yaptık tatlımUyku depoladım diyorsun yanee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?