- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.601
Bizim akraba nişanı var köye gideceğiz kuzumuyuma uyuma bende kalktim az çene edek işlerimizi yapalim .
Günaydın kuzum nasılsın ne edersin bakem.
Bende kovacam simdi kahvalti edip islerime girişecem ozaman çıkalım yoksam bende birakamiyom
Valla kötü oldum ben normaldede geç yatarımda telefona bakmazdım o kadar gözlerim ağrıyor. E ne yapıyorsun geldi mi herifinbnse rahat uyudum kuzm biraz sersem oluyor galiba.
Niyeee kizz niyeeee
biraz eglenceguk diyirsin iyi olur lafanda dağılır.Bizim akraba nişanı var köye gideceğiz kuzumaz dedikodu yapak
Aynen zaten genelde telefon daha çok etki eder kuzum carpmis seni demek. Yok kuzum fuar bugün 4 5 gibi gelir ancak.Valla kötü oldum ben normaldede geç yatarımda telefona bakmazdım o kadar gözlerim ağrıyor. E ne yapıyorsun geldi mi herifin
İnşallah dağılırbiraz eglenceguk diyirsin iyi olur lafanda dağılır.
Aynen zaten genelde telefon daha çok etki eder kuzum carpmis seni demek. Yok kuzum fuar bugün 4 5 gibi gelir ancak.
Yaa tvde temizlik benim işim var çok iyi ya ona bakarken yazmayı unutuyorumbiraz eglenceguk diyirsin iyi olur lafanda dağılır.
Aynen zaten genelde telefon daha çok etki eder kuzum carpmis seni demek. Yok kuzum fuar bugün 4 5 gibi gelir ancak.
Ahah bende isim var ama birakabilsem teli.Yaa tvde temizlik benim işim var çok iyi ya ona bakarken yazmayı unutuyorum
Naptin ne ettin bu aralarİnşallah dağılır
Bol gezmeli ve misafir ağırlamalı geçti kuzum senin nasıl geçti haftanNaptin ne ettin bu aralar
Ben az komsulara yardim ev işi derken zamanim geçti öyle canım.Bol gezmeli ve misafir ağırlamalı geçti kuzum senin nasıl geçti haftan
merhaba kızlar...
Kahvaltimi ediyonmerhaba kızlar...
çay içiyorum ben de
Hani bize çaaaymerhaba kızlar...
çay içiyorum ben de
Napiyon giii bna bildirim gelmedi
he geç ettik simdi de çaydanlığı bitirme çabasındayım ay tam çaycıyım ben :)Kahvaltimi ediyon
ay canım gelin beraber olsunHani bize çaaay
dünde etiket ettim goremdinnNapiyon giii bna bildirim gelmedi
afiyet olsun ben bu ara uzak kaldim 1 bardak ancak ortamda gidiyor tek gitmiyor.he geç ettik simdi de çaydanlığı bitirme çabasındayım ay tam çaycıyım ben :)
Tamam ooo yerim vallaha bnim cayim acik olsun sekersiz iciyorum da artikay canım gelin beraber olsun
çikolatam da var
dünde etiket ettim goremdinn
afiyet olsun ben bu ara uzak kaldim 1 bardak ancak ortamda gidiyor tek gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?