- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.641
Her topigi elden geciriyok ahahah napalim heryerde herşey konuşulmuyor ahahahahDimehhhhhhh burdasınız
Aman. Kalsik lv eltu görümce herifÖyle yaptık tatlımkacirmisim dedikoduları
Aman. Kalsik lv eltu görümce herif
İyiyim kuzum yaaa eşimin babaannesi vefat etti oraya gidip gelşyoruz sen neler yapıyorsun bakalımAşkolsun hanım hanım davetiyeyle geliyonuz illahaaaa haaa kapılarım açık ama davetiye beklemeyin yavrucugum bebegim tribin olurum napiyon.
bendede suan ayni eltucukler 5senedir gelen giden olmadi kaynanam sagolsun yetiyor.eltim yok daha gorumcem de yok bi herif var bende
başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun canım ben temizlik isine giriştim baya dipten girdim devam etmekte şuanİyiyim kuzum yaaa eşimin babaannesi vefat etti oraya gidip gelşyoruz sen neler yapıyorsun bakalım
Aynen kayinvalideler sağolsun elti de oluyor kuma dabendede suan ayni eltucukler 5senedir gelen giden olmadi kaynanam sagolsun yetiyor.
başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun canım ben temizlik isine giriştim baya dipten girdim devam etmekte şuansenin cocuklar büyüdü mu.
Aynen kayinvalideler sağolsun elti de oluyor kuma da
Sağol canımbendede suan ayni eltucukler 5senedir gelen giden olmadi kaynanam sagolsun yetiyor.
başın sağolsun bitanem mekanı cennet olsun canım ben temizlik isine giriştim baya dipten girdim devam etmekte şuansenin cocuklar büyüdü mu.
Dün annecigimin yanında gittim orda torun torbalariyla takıldıkdun neler ettin bakem.
masallah kuzum öp teyzesinde mis mis kokulu. Yemek ne yaptin bakem.Sağol canım
Ayyyyy ev işi hiç bitmiyor valla ben 2 ayda bir kadın çağırıyorum dip köşe yaptırıyorum ,,,, büyüdü teyzesi yürüyor artık
Oh iyi etmissin onun yorgunluguda olur sende.Dün annecigimin yanında gittim orda torun torbalariyla takıldık
Birkaç saattir yoldaydım sonunda kedime kavuştum kedimizi eve getirdikuyuma uyuma bende kalktim az çene edek işlerimizi yapalim .
Günaydın kuzum nasılsın ne edersin bakem.
Bende kovacam simdi kahvalti edip islerime girişecem ozaman çıkalım yoksam bende birakamiyom
Masallah kedimi aldin cinsi ney canim bende suan biandan temizlikle mesgulum ara ara kkda takılıyorum.Birkaç saattir yoldaydım sonunda kedime kavuştum kedimizi eve getirdik
Sen nasılsın iyi misin
Öptüm kuzummmasallah kuzum öp teyzesinde mis mis kokulu. Yemek ne yaptin bakem.
Oh iyi etmissin onun yorgunluguda olur sende.
Afiyet olsun canım annene selam söyleÖptüm kuzumm
Annemdeyim valla
Ciğer et karışık mangal yakacak
Tmm canımAfiyet olsun canım annene selam söylebende pazara gidip gelcem domates alim 5kilo melemen edim diyorum.
15 kilodan demi 10kilo alim ozaman 4 tane kavanoz evde var ben küçük yapiyom kavanoz kendimize göre 10kilo yeter ozaman bi 10kavanoz olsa yeter elimizin altinda.Tmm canım
Ben geçenlerde 15 kilo aldım konservelik ablamla doğradık yaptım 11 tane 1 kiloluk kavanoz çıktı bu hafta 10 kilo daha alıp yapıcam
Evet canım ancak yeter ben kullanıyorum canım ya makarnaya çorbaya çiğ köfteye (ayyy bak canım çekti))) çok güzel oluyor15 kilodan demi 10kilo alim ozaman 4 tane kavanoz evde var ben küçük yapiyom kavanoz kendimize göre 10kilo yeter ozaman bi 10kavanoz olsa yeter elimizin altinda.
Sağol canım evet bugün sahiplendik babası van kedisi annesi britishMasallah kedimi aldin cinsi ney canim bende suan biandan temizlikle mesgulum ara ara kkda takılıyorum.
Aynen aziçık varmasallah kuzum öp teyzesinde mis mis kokulu. Yemek ne yaptin bakem.
Oh iyi etmissin onun yorgunluguda olur sende.
ben de sos melemen guzel oluyor ya. Bakalim haftayada fasulye atayim dolaba.Evet canım ancak yeter ben kullanıyorum canım ya makarnaya çorbaya çiğ köfteye (ayyy bak canım çekti))) çok güzel oluyor
sağol kuzum merak ettim resmini at bana:)Sağol canım evet bugün sahiplendik babası van kedisi annesi british
Biz de bugün pazara gidemedik kedi geldi diye marketten aldık artık
sana da kolay gelsin
NasilimAynen aziçık varprofilde ki senmisin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?