- 28 Temmuz 2019
- 24
- 15
- 8
- 32
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.221
27 yaşındayım maalesef evliyim. Eşimle tartıştık boşanma kararı aldık ailemin yanındayım 2 aydır.Neler yaparsınn kaç yaşındasın evlimsin anlat kendini
Saol canmmKolay gelsin
Kanaman yoksa icme dedi yine peçeteye gelirse iç p.tesi de ihmal etme doktora gel dediHayırlı haberlerle gel
Bitanmmmm❤ napiyon nasilsin
eee etiket ediyom gelen yok bende biraktim topigi istifa ettimBayadır burdan konuşmuyoz heeeü
hoş geldin balimmmİphone da uygulaması varmı kadınlar klübünun siz de benim gibi chromedan mı giriyorsunuz? Bu arada ben @espelli grubunuza dahil olmak isterim
Canim gecmis olsun herseyin hayirlisi cocuk varmi.27 yaşındayım maalesef evliyim. Eşimle tartıştık boşanma kararı aldık ailemin yanındayım 2 aydır.
Korkma ben inaniyom sıkı sıkı yerlestu poncikKanaman yoksa icme dedi yine peçeteye gelirse iç p.tesi de ihmal etme doktora gel dedi
Yok olmadığı için mutluyumeee etiket ediyom gelen yok bende biraktim topigi istifa ettim
hoş geldin balimmm
Canim gecmis olsun herseyin hayirlisi cocuk varmi.
Bencede kac yil evli kaldin canim iyiki erken ken blsver iyi gitmediyse mutsuzsan hayirlisi bu dicen.Yok olmadığı için mutluyum
5. Yıl oldu o kadar kötü şeyler yaşadım ki çok yıpranmış haldeyim. Aldatıldım fiziken olmasada ruhen. Belki fizikende bilmiyorum ama eski sevgiliyle konustuklarını biliyorum sonrasında üste çıkıp ben aramadım dedi bir şans verdim pişman olmustur belki bir daha yapmaz diye sonra yine aramıs kız açmamıs bana mesaj attı beni hala arıyor diye tabiki sonuna kadar inkar eve sürekli gec gelmeler ark içmeler sıkııyorum ben evde demeler son bir yıldır iş yeri iflas etti çalısmayı bıraktı 1 yıl boyunca pc basında knight denen oyunu oynadı neden çalışmıyorsun dediğimde kim için çalısacam çocugum bile yok demeler bende asla doğurmayacağımı söyledim oda git bir daha gelme dedi annemin babamın yanına geldim. Yuvanı yıkmamamk için sabrettikçe kendilerini vazgeçilmez sanan erkekler topunuz cehennemeBencede kac yil evli kaldin canim iyiki erken ken blsver iyi gitmediyse mutsuzsan hayirlisi bu dicen.
Insallah annişim inşallahKorkma ben inaniyom sıkı sıkı yerlestu poncik
Ukala bencil allah ona bir vuracakki seni mumla ariycak yasinda genc daha iyi ettin canim. Bende 5yil olcak cocuk yok sukur bizde sınavlar atlattık. Bakalim sabir taşmadıkça yola devam rabbim seninde yolunu acik etsin bura kafa dagitcak tam iyi yer ben hep kafami burda dagitirim.5. Yıl oldu o kadar kötü şeyler yaşadım ki çok yıpranmış haldeyim. Aldatıldım fiziken olmasada ruhen. Belki fizikende bilmiyorum ama eski sevgiliyle konustuklarını biliyorum sonrasında üste çıkıp ben aramadım dedi bir şans verdim pişman olmustur belki bir daha yapmaz diye sonra yine aramıs kız açmamıs bana mesaj attı beni hala arıyor diye tabiki sonuna kadar inkar eve sürekli gec gelmeler ark içmeler sıkııyorum ben evde demeler son bir yıldır iş yeri iflas etti çalısmayı bıraktı 1 yıl boyunca pc basında knight denen oyunu oynadı neden çalışmıyorsun dediğimde kim için çalısacam çocugum bile yok demeler bende asla doğurmayacağımı söyledim oda git bir daha gelme dedi annemin babamın yanına geldim. Yuvanı yıkmamamk için sabrettikçe kendilerini vazgeçilmez sanan erkekler topunuz cehenneme
Kuzum haberim yok kusuruma bakma. Kanaman mı var?Kanaman yoksa icme dedi yine peçeteye gelirse iç p.tesi de ihmal etme doktora gel dedi
Selamhicmet16 6 ustu 1 anne HayatSevinceGuzel -Adel- Kara_gozlum Reyyan__ balbocuuu debriyajgazfren PrensesAnnesi_ minik kalp0753 Limonsuzzcay hizuran Cennetul Mualla Culhagibi Espelli heyyo yitir yani kendinize gelin maykil.
Olur ilk gebelikler de ilerliyor mu nasıl son durum dikkat ett yat biraz ilk zamanlar olur normal stres yapma uzulmeInsallah annişim inşallah
Hangi topik uyarsaBı etiket gördüm sanki
Ahhh ahhhh bunları allha havele etmeyip havale geçiren kadar dovesim var5. Yıl oldu o kadar kötü şeyler yaşadım ki çok yıpranmış haldeyim. Aldatıldım fiziken olmasada ruhen. Belki fizikende bilmiyorum ama eski sevgiliyle konustuklarını biliyorum sonrasında üste çıkıp ben aramadım dedi bir şans verdim pişman olmustur belki bir daha yapmaz diye sonra yine aramıs kız açmamıs bana mesaj attı beni hala arıyor diye tabiki sonuna kadar inkar eve sürekli gec gelmeler ark içmeler sıkııyorum ben evde demeler son bir yıldır iş yeri iflas etti çalısmayı bıraktı 1 yıl boyunca pc basında knight denen oyunu oynadı neden çalışmıyorsun dediğimde kim için çalısacam çocugum bile yok demeler bende asla doğurmayacağımı söyledim oda git bir daha gelme dedi annemin babamın yanına geldim. Yuvanı yıkmamamk için sabrettikçe kendilerini vazgeçilmez sanan erkekler topunuz cehenneme
Her yerde takuluru k no problimHangi topik uyarsa
Biraz orda takilak ortama bakak sonra kafa yorukursa buraHer yerde takuluru k no problim
Demet Akalın ortamlara akalımBiraz orda takilak ortama bakak sonra kafa yorukursa bura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?