- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.113
- 598
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.201
BitanmmmmKuzucummm
Bayadır burdan konuşmuyoz heeeü
Evet ya iyi oldu napiyon bakemBayadır burdan konuşmuyoz heeeü
Tekrar acile gidiyom ben canm
Guzel haberler gelecek bnce korkma canim bnim.arkadasim da cok yasadi bu durumu amq onun surekli oluyordu kanamasi senin de oyle oldu buyuk ihtimalle yerlesme kanamadi emin olTekrar acile gidiyom ben canm
Yemek yiyeceğim ballar siz napıyonuz bakım
Bnde yemek yiyeceğim esimi bekliyorum canim adiyet olsunYemek yiyeceğim ballar siz napıyonuz bakım
AYnen canım herkes cromdan bağlanıyor sanırım ben safariden jehe hoş geldinİphone da uygulaması varmı kadınlar klübünun siz de benim gibi chromedan mı giriyorsunuz? Bu arada ben @espelli grubunuza dahil olmak isterim
Sagol balküpüm sanada afiyet olsun lop lop et olsunBnde yemek yiyeceğim esimi bekliyorum canim adiyet olsun❤
Yok canım korkmuyorum dün ilk kanı görüncebi korktum şimdilik ic8m rahat ama eşim evhamlıGuzel haberler gelecek bnce korkma canim bnim.arkadasim da cok yasadi bu durumu amq onun surekli oluyordu kanamasi senin de oyle oldu buyuk ihtimalle yerlesme kanamadi emin ol
HoşbuldumAYnen canım herkes cromdan bağlanıyor sanırım ben safariden jehe hoş geldin
Hos geldin canim evet chrom dan giriyoruz canim bnim.İphone da uygulaması varmı kadınlar klübünun siz de benim gibi chromedan mı giriyorsunuz? Bu arada ben @espelli grubunuza dahil olmak isterim
Aman et met olmadin her yerim et zaten o yeter bnaSagol balküpüm sanada afiyet olsun lop lop et olsun
Bende misafirlerle ugrasiyorm yaaYeni gordum kiz bnde napiyim kizla ugrasiyorum oyle❤
Valla bana et olabilir accık ete ihtiyacım varAman et met olmadin her yerim et zaten o yeter bnaseninki et olsun yarasin kuzuma ❤
Hayırlı haberlerle gelTekrar acile gidiyom ben canm
Kolay gelsinBende misafirlerle ugrasiyorm yaa
Neler yaparsınn kaç yaşındasın evlimsin anlat kendiniHoşbuldum
İş iş iş başka ne yapabilirum balım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?