- 21 Eylül 2017
- 2.426
- 6.110
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.181
Evlenecem vermezlerse kaçacamayy Allah razı olsun canım :)
Vallahii ben diyorum kii bu sene atandım atandım yok atanamadım evlencem ben yeter gariiTabii bu şakasıı daa :))
Kaçma busefer loooEvlenecek vermezlerse kaçacam
Ohh neguzel bizimki içmez bende gündüz zaten yaparım.Pattis uyuduktan sonra keyfim yerindeyse eşim de uyaniksa Türk kahvesi, ikisi de sizmissa nescafe içerimoğlanla okuldan geldiğimizde de öyle rituelimiz vardı. Kuruyemis çikolata vs koyardım. Kendime kahve pattise meyve suyu cizgifilm izlerken içerdik.
Bu sefer düğün yapmam lazım kaçamamKaçma busefer looo
Türk kahvesini ben nedense yalnız içemiyorum. Eşlikci lazım bana illa ki.Ohh neguzel bizimki içmez bende gündüz zaten yaparım.
şöyle telli duvakli ohhh içi ne sine sine.Bu sefer düğün yapmam lazım kaçamam
Annem gunde 2 3 kere icer yapip bende eskiden abartisiz şimdi ay bi haftada bi.Türk kahvesini ben nedense yalnız içemiyorum. Eşlikci lazım bana illa ki.
Haklısın kuzum beniminsallah kuzum klasik kari koca tartışmalari oluyor yine su niye böyle cart curt
ayyy dediydin unuttum kutsalim yaaa okadar uye surekli degistiren varki kim neci bilemiyom bazen soruyom yine
Aminnn kuzum
iyi geceler canımm :) Gel böylee aklına bşka yasaklı cıss şeyler geldiğindeIyigeceler kızlar opuyorum hepinizi ♥
Seeen burdaaaaGünaydın
nasil gidiyor kuzum gelişme varmı.T Tatlianne20 balım etiketini geç gördüm. Hamdolsun iyi geçti bayram. Şimdi hastane koşuşturmaları başladı...
yeni gördüm poncik mucksssGünaydın
Ne yani olamagggmiiiSeeen burdaaaa
Aşkısı yok gelişme,pzt günü gidecez yinenasil gidiyor kuzum gelişme varmı.
yeni gördüm poncik mucksss
Ne yani olamagggmiii
Napiyon canom
KuzucummmGünaydın kimse yokmu❤
Yeni gordum kiz bnde napiyim kizla ugrasiyorum oyleIyiyim canm kahvalti yapicaz sen nabiosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?