- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.001
Değişiyor kuzum hiç içmedigim pekkk nadirdir ki acısı geceden cıkmaya baslaen azz ama en az 2 bazen 5 bazen 7
Beni alacak adam ya evin önüne kahve agacı dikecek yada bilemiyorumherkes sigaradan batar benimki kahvedem
annemleyken gunde 2 3 kendim 1 veya haftada bir azalttim artik pek içmiyom bi ara teldeki fala dadandim ama bıraktım şükür onuaslında hergün 1 fincan kahve içmek yararlıymış.. Benn de her gün içerim ama sevdiğimden :)
annemleyken gunde 2 3 kendim 1 veya haftada bir azalttim artik pek içmiyom bi ara teldeki fala dadandim ama bıraktım şükür onu
Eşim kizar o gelmeden 4 falci indirip falci baci derya abla falladdin kahve hepsine atip geri sileridim hergun silip kaldir uygulama yapardimfalladdin mii kızz
Eşim kizar o gelmeden 4 falci indirip falci baci derya abla falladdin kahve hepsine atip geri sileridim hergun silip kaldir uygulama yapardim
Aman aynu duzenbaz o fallarda arayan insanalar mutsuzki ariyorlar onlarada dersiz insan bas vurmaz atiyorlar kafadan bilgisayar iste tutturana.Allah seniiivallahii ben onların telefonda whatsap mesajlarını filan gördüğüne inanıyorum, bi iş var onlarda
Yok canım ben fal için degil ben bi kac kahve cesiti haric her kahveyı içiyorum. Günde 1 turk kahvesi 1 fincan sade nescafe sonra 1 fincan nescafe krema seklinde hatta mümkünse 2 kere hatta bazen 1 de filtre kahve seklinde
Aman aynu duzenbaz o fallarda arayan insanalar mutsuzki ariyorlar onlarada dersiz insan bas vurmaz atiyorlar kafadan bilgisayar iste tutturana.
Yok canım bende tam tersi uyanıp kahve içip geri uyudugum için benide kahvesizlik etkiliyor. Bende latte sutlu kahve gb tarzındaki kahveleriÜniversiye yıllarımdan berii nescafe içemiyorum, o zmnlar uykum gelmesin diye günde bardak bardak içerdim vize final haftasında... artık içim almıyor
Yok canım bende tam tersi uyanıp kahve içip geri uyudugum için benide kahvesizlik etkiliyor. Bende latte sutlu kahve gb tarzındaki kahvelerihiç içim almıyo manyak sert kahvelerş daha cok
Tesekkür ederim canım ellerine sağlıko zamaann benden birr sade türkk kahvesiii :)
Kızlar hepinize iyi geceler diliyorum dilerim yarınınız dünlerden daha guzel olur emanete en guzel sahip çıkana hayatınız sevdikleriniz emanet olsunöpüldünüzz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?